škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Nokian i3 alacağım? Kullanan var mı?

lrfan · 81 · 39373

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;100749
Nokian H serisi 2010 yılı içinde tavsiye edilebilir lastik kategorisine girmiş..Desenide güzel alınabilir bir lastik..
Kilim desenli lastik yaptıracağımdır sana.:hih::kiki::lol::haha:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;100751
Kilim desenli lastik yaptıracağımdır sana.:hih::kiki::lol::haha:

:++::++::++::++::++::++::++::++:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı SEAHAWK

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;100010
Aşırı hız yapmasam da sessiz lastik olması ilk tercih sebebim. Bu konuda önerin ya da önerisi olan? :)

Hocam, sizin Yokohama C-Drive'ı incelemenizi şiddetle öneriyorum. Konfor özellikleri çok başarılı bir lastik. Zaten kendi aracımız için bile ciddi olarak değerlendiriyorum. Ama sizin için daha da uygun olacağını düşünüyorum.:ok:

Alıntı yapılan: 04OctaviaElegance;100512
GOODYEAR EFFICIENTGRIP 195/65/15 mutlak suretle bu lastiği alacağım.
araştırdıktan ve karar verdikten sonra bir megane'nin üzerinde gördüm lastikleri.
rica ettim 2 tur dolaştırdı kabin içerisindeki lastik sesi duyulamayacak kadar azdı.
şimdi mutlaka bu lastikler için bütçe yaratmaya çalışıyorum...

Söz konusu lastik Michelin Energy Saver'dan da üstün; neredeyse rakipsiz bir düşük yuvarlanma direncine sahip. Yüksek dirençli sıradan bir lastiğe göre %10 kadar daha düşük yakıt tüketimine sahip. Yalnız ıslak zeminde oldukça başarısız bir fren performansına sahip. Kullanım stiliniz ve ihtiyaçlarınıza uyumunu kontrol etmek şartıyla, iyi bir tercih olabilir. (benim kendi itiyaçlarıma göre kötü tabii:hanz:)
SEAT CORDOBA 1.4 TDI 80HP
[SIGPIC][/SIGPIC]

Çevrimdışı ernur

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SEAHAWK;100988
Söz konusu lastik Michelin Energy Saver'dan da üstün; neredeyse rakipsiz bir düşük yuvarlanma direncine sahip. Yüksek dirençli sıradan bir lastiğe göre %10 kadar daha düşük yakıt tüketimine sahip. Yalnız ıslak zeminde oldukça başarısız bir fren performansına sahip. Kullanım stiliniz ve ihtiyaçlarınıza uyumunu kontveyarol etmek şartıyla, iyi bir tercih olabilir. (benim kendi itiyaçlarıma göre kötü tabii:hanz:)

Merhaba,

Nokian lastik almak istiyorum.Ebadı : 205/55 R 16  91 V. Ancak Ankara bayisi olduğu söylenen Class Oto'yu aradım, dağıtıcı firma kaynaklı bir sıkıntı olduğunu ve bu lastiğin bu yaz gelmeyeceğini söyledi. Bu lastiği bulamazsam Goodyear efficientgrip adaylar arasında üst sırada.

Ankara'da Nokian bulabileceğim yer bilen var mı acaba ?  

Selamlar,
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2010, 08:45:32 Gönderen: ernur »

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ernur;107116
Merhaba,

Nokian lastik almak istiyorum.Ebadı : 205/55 R 16  91 V. Ancak Ankara bayisi olduğu söylenen Class Oto'yu aradım, dağıtıcı firma kaynaklı bir sıkıntı olduğunu ve bu lastiğin bu yaz gelmeyeceğini söyledi. Bu lastiği bulamazsam Goodyear efficientgrip adaylar arasında üst sırada.

Ankara'da Nokian bulabileceğim yer bilen var mı acaba ?  

Selamlar,

Kesin çok paradır. Alt tarafı yerde dönecek :hanz::hanz:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;111085
Kesin çok paradır. Alt tarafı yerde dönecek :hanz::hanz:
Jantın üstünde git oldu olacak. :++: :haha: :kiki: :lol:

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
nokian ları bende bi ara baya araştırmıştım kışlıklarından alacaktım ama sonra 330 evo lar ankara kışı için yeterli diye almadık. nokian gerçekten güzel bir lastik okuduğum kadarıyla,ama şuan türkiye distribütörü yok ve sadece bayinin elinde kalan lastikler var onlarda hergün yeni bir fiyat çekiyorlar,karaborsada gidiyor lastikler:)
nokian fiyatına diğer meşhur markalardanda istediğiniz lastiği alabilirsiniz

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: burock;111175
nokian ları bende bi ara baya araştırmıştım kışlıklarından alacaktım ama sonra 330 evo lar ankara kışı için yeterli diye almadık. nokian gerçekten güzel bir lastik okuduğum kadarıyla,ama şuan türkiye distribütörü yok ve sadece bayinin elinde kalan lastikler var onlarda hergün yeni bir fiyat çekiyorlar,karaborsada gidiyor lastikler:)

İst. Sağlam Otomotiv makul fiyatlar veriyor, sormak lazım.

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;111177
İst. Sağlam Otomotiv makul fiyatlar veriyor, sormak lazım.
DH da baya açıklamıştı sorularımıza cevap vermişti oranın sahibi. ama şöyle bir sorun var, bayilerin elinde genelde 1'er takım lastik kalmış aldıktan sonra lastiğe bişey olsa yedeğini bulmanız şimdilik zor. şu distribütör işini ayarlarlarsa incelenmesi gereken bir lastik

Çevrimdışı ernur

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: burock;111180
DH da baya açıklamıştı sorularımıza cevap vermişti oranın sahibi. ama şöyle bir sorun var, bayilerin elinde genelde 1'er takım lastik kalmış aldıktan sonra lastiğe bişey olsa yedeğini bulmanız şimdilik zor. şu distribütör işini ayarlarlarsa incelenmesi gereken bir lastik

Distribütör sorunlu ise ucuzsa bile hiç bulaşmayayım. Efficientgrip alayım olsun bitsin.  

Not : DH neyin kısaltması ??

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: ernur;111213

Not : DH neyin kısaltması ??

Dnanım Haber forumu

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;111240
Dnanım Haber forumu
Hatta Donanım Haber.:kiki:

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bende araya sıkıştırım bi soru.bizde 330 evo var ama çok ses yapıyor babam arada arabayı durdurup bakıo o derece:++: ama gerçekten çok güzel yol tutuşu var ıslakta falan güven veriyor.
michelin hp almayı düşündük ama bizim ebatlarda olmayınca yıkıldım:uhu:
aynı şekilde efficient grip var onunda yok bizim ebatta.
175-65-14 ebatında 4 mevsim bi lastik lazım.

Çevrimdışı NOKIAN LASTİK

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: burock;111175

Merhaba ;
Nokian lastikleri artık KORMETAL  güvencesi ile Türkiye'de.
detaylı bilgi için www.kormetal.com