Elbette pert olmaz Baki Abim ama bizim gibi araba sevdalısı adamlar bilir yani bu şekle girdikten sonra yepisyeni luxury bi arabadan bundan kelli tat alınmaz, ben böle arabama böle bişi olsa ya pert konusunda diretirim yada satarım kaskoya yada yaptırır başkasına satar zararına gider bi daha alırım.
Yepyeni kazalı düzeni bozuk araba bilmiyorum sinirlerimi bozar. Mesela benim fabikde yandan fena yeyik bir araba ama topaç gibi bişi hemde motor-mekanik kısmısı değil şükür ki sırf kaba demir değişimi idi.
Bilmiyorum ya ben kıyamam böle arabalara
Kaskosu vardır %99 zaten kasko yapmadan showroomdan bile çıkmıyor artık arabalar
Bu arada yol Istanbul Yolu
Eskişehir yolu dersen eğer, oradada kazasal anıları olan abilerim var. Mesela tüy siklet ama kaputunun altında tam tamına 2.0 litrelik bir Fransız azmanı makine barındıran 900 kiloluk Clio yoldaki dalgalanmadan süratin etkisiyle ağırlığını kaybedip uçuşabiliyor
Gökhan Abi ile muhabbeti geçmişti eklememeye karar vermiştik ama hem burasının başka bir başlık oluşu hemde zaman aşımı sebebi ile artık ekliyorum, isim yok plaka yok
İşte bu Eskişehir Yolunda oluyor Baki abiciğim
Kendisine Skodaturkey ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, duyduğuma göre hiç bişey olmadı kendisine