Daha 1 ay geçmedi ancak SkodaTurkey benim için Mitsubishi ve DH kadar, hatta daha fazla takıldığım bir mekan haline geldi. Toplam üye sayısından ziyade, aktif üye sayısı ile de otomobil-marka forum kategorisinde ilk sıralarda yer aldığından eminim. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.
Gelelim sorunumuza; özellikle "Alıyorum-Satıyorum" bölümünde bir ürün ararken, konu adına aldanıp, içeri dalıyoruz ancak satışa çıkan ürünlerin bir kısmı yada tamamı satılmış olabiliyor. Hatta üstüne farklı muhabbetlerin döndüğü de oluyor.
Yine birşey satacağımız zaman, konu adında değişiklik yapabilmek her zaman pratik olur diye düşünüyorum. Örneğin Kil + UQD satan arkadaş kil'i sattıysa başlığı Satılık UQD olarak değiştirebilir.
Yada Örneğin Rolanti ile ilgili bir sorunu olan arkadaş, sorunu çözünce, "Rolanti Sorunu (Çözüldü) diye düzeltme yapar ve sorundan ziyade çözüme ulaşmayı hızlandırır diye düşünüyorum.
Uzun lafın kısası, konu başlığını değiştirebilmemiz mümkün müdür? Değilse, sebeb-i hikmeti nedir? :knp: