bende yeti aldım memnun değilim yedinci skodam bu araba ama yüce oto müşteri sorunlarıyla ilgilenmiyor arıyorum telefonla bir sorun için biz size döneceğiz dediler o ona bağlıyor öbürü başkasına en sonun cusuda biz sizi telefonunuzu alayım arayalım dedi 15 20 gün oldu daha arayacaklar yeti 1.2 motor üzerinde tsı motor yazıyor ruhsatı ve faturasında tfsı motor yazıyor o zaman benim tfsı motorumu verin faturaya göre yada yanlışınızı düzeltin aynasıda iç dikiz ayna bozuk geldi neyse servisde değiştirdik tüp lü garantiye bayiler giriyor diyor servis tüplü
arabayı içieri bile sokmuyor yüce oto kabul etmiyor diyor hangisi doğru acaba bir sürü para verip skoda aldık garanti dışı sayılıyor birde tüpe para verik 2000 tl hangisi haklı acaba artık skodaları satıyorum wolswagene dönüyorum nedeni müşterinin sorunlarıyla ilgilenmiyor tam 7 tane skoda aldım hiç yüce oto arayıpta hayırlı olsun memnunmusunuz bir sorununuz varmıdemediler sattıktan sonra işleri bitiyor benim gibi müşteriyi bir daha bulamaz yüce oto ve 2 yıl içerisinde aldım 7 tane skoda YIHİÇ HEDİYE BİLE göndermediler teşekkür bile gelmedi ford aldı arkadaşım 1 hafta içinde müşteri hizmetleri aradı memnunmusunuz bir şikayetiniz varmıdiye neyse skoda aramıyor sormuyor bende skodaları satıyorum memnun değilim SKODADAN ARTIK ZAFER UZUNÖZ
1. hata 1,2 tsi motor zaten turbolu FSİ motordur TFSİ dır. direkt enjeksiyonludur. yani aracınızın üzerindeki motor zaten TFSİ 1,2 tsi tfsi hepsi aynı şey hiç bir farkları yok sadece isimlendirme farkı.
2. hata FSİ makineye gidip lpg takmışsınız.
3. hata lpgye hiç bir skoda bayisi garanti vermek zorunda da değil. distiribörler açıkçada belirtiyorlar zaten takarsan saymam diye. garantiyi bozmadıklarını söyleyenler lpg yokmş gibi işlem yapıyorlar o şekilde bozmuyorlar kendi insiyatiflerini kullanarak zaten ciddi bir sorun olduğu zamanda ama lpg var diyecekler zira bir nevi görevini kötüye kullanarak sana yarar sağlıyor gibi görünen adam asla o işin arkasında durmaz. başka hiç bir türlü garanti vermek zorunda değiller.
VW geçtiğinz zaman sıfır araç alıp lpg takarsanız aynı garanti problemini tekrar yaşayacaksınız. lpg de verimli motor arıyorsanızda sadece 1,6 8v olanı almanız gerekiyor.