Mesela arabaya ses sistemi döşeyeceksin. Ama o kadar çok çeşit var ki, karar veremiyorsun. Biri ucuz bilmem X özelliği yüksek, biri pahalı X özelliği düşük ama Y özelliği iyi. Fakat kaliteden şüphe ediyorsun, gösteriş diyorsun bilmem ne... Bu tarz bir durumda kafanın V kayışını attırmaya ramak kala gider Harman Kardon döşer geçersin ve hata yapma gibi bir imkanın yoktur, hiç özelliğine bakma, parasını bas ve al hata payı "0" bir markadır mesela...
Ha o yüzden, bu kadar beyin bujilerine meme yaptırmaya gerek yok. Yok Focus ST yok bilmem ne olduğu belirsiz boxer oluk oluk içen İmprezaymış yok bilmem kıçım kadar motorlu 1.4 TSI mış torka gelemez DSG miymiş, ne diyoruuuz???
Amaaaaaaaaannnnn........
Alırsın 6 silindirli atmosferik köp-pek gibi bir Bavarian, ister anırt, ister ekonomik sür, ister çevirt ister sustur ne şanzımanı ne motoru ne elektroniği... Madem 60 bin TL arabaya gömecek paran var anlamıyorum ki ne kasıyosun bu kadar
Artiztik kaygılarında var ya, BMW karı kızın gözündede ayrı cihazdır, güven sen bana.
Al bir 3.30ci kafan rahat etsin. Piyasası var atsan atılır satsan satılır. Ankara BMW-Merc cennetidir ne parça ne servis ne işçilik usta konusunda sıkıntı yaşarsın (gerçi periyodikler dışında girmez pek servise
)
Unutmadaaaan, Harman Kardonuda içindedir.
Gidecen ufacık ufacık arabalara 60 milyar verecen aklını başına al ya valla sinir olurum ya. Madem ufak bişi alcan az yaksın yok vergi olmasın bilmem neysede ne diye 60 milyar veriyon arabaya. Verdiğin paranın "pleasure" olayını yaşayamazsın anadım mı.
http://www.sahibinden.com/2004_individual-20WQQaXQQ11707491WQQpXQQdisplayitemŞirokkoymuş, al sana şirokkonun tecavüzcüsü :hanz:
http://www.youtube.com/watch?v=6enfOjXzUxE&feature=relatedYok TSI ın turbosu istop etmeden bekle yok aşırı bindirme sıkışır intake tarafından yağ atar yok bilmem bi sürü ıvır zıvırı. Bende turbo arabaya biniyorum biliyorum yani.
Şu atmosferik BMW makinesinin sağlamlığını, karakterini hiç açıklamayacağım bile sana klavyeyi parçalarım gaza gelip. Dahada bu konuya bişi yazmam. :++:
RWD ulaan, gerçek araba RWD olur!