Abi 140 lığın rahat 220 ye yaslaması lazım bence onu geçtim fabrika verisi 205 km hadi bunuda geçtim daha 5000 devire kadar dünyanın devri var:D
Servise gösterin derim
bu arada ilk fotoda s6 diyor s moduunda 5 ileri vites olmuyor mu:confused:
dgn,
Cevabin icin Tesekkür ederim, S Modu cok normal 6 Vites´dir ayni D Modu 6 Vites oldugu gibi. S Modunda sadece Vites gecisleri cok gec yani 5.000 devire varmadan Vites degisiyor Sportip bir kullanim oluyor. Yani S Modu 1-6´ya kadardir :ok:.
Soruna gelince, VW`ye simdi bunu göstersem beni kapi disari eder adamlar. Gecende Yag olayi ve Far olayini yüzlerine vurdugum icin biraz sogukluk var aramizda misal eskiden Tamirhaneye girebiliyorken artik giremiyorum :hanz:. Dün ayrica talihsiz bir olay yasadim 2 Hafta önce Serivise bu aracin yagi varmi bakin diye söyledim onlarda sözde bakmislar ve bana Yaginiz dolu dediler. Dün ise büyük bir Sok, uzun yola cikmadan Araba´nin Göstergesinde Yag Uyarisi cikti, Yola koyulmadan VW`ye gittim ilave ettirdim. Almanyada bakimlar her 30.000km´de bir gerceklesiyor, Yag´da malesef 30.000´de degisiyor ! Bunlarin hepsini söyledim dün Serviste epeyce bir tartisma yarattim orada. Far olayini bilenler biliyor 5 tane Servis Ayarini yapamamisti malesef.
Simdi Motor 200´de kaliyor dersem karsi tepki görecem, yok felan derler yada ne bileyim artik neler diyecekler. Onun icin kendi arastirmalarimi Internet´e yaziyorum, sizlerin degerli bilgi ve tecrübelerini birlestirip bir Yol aramaya basliyorum. Ayrica Motor-Talk´da okuduklarimi buraya yazmak bile cok kötü, tüyler ürpertiyor. Türkiye´de belki böyle sorunlar yoktur