irfan abiyle hem fikiriz bu konuda , ben konuyu yeni gördüm biraz gec kaldım sanırım , aynı sorun benim arabada olmustu 2003 model 90.000 kmde . ellerim genelde nemlidir vede özellikle direksiyonu tuttugum kısımlar soyulmaya baslamıstı ne yaptıysam önlemini alamadım . soyulmaya baslayınca daha arkası kesilmiyor . bir kac kisiye ,servise sordum yapacak birsey yok diye baslarından savdılar beni . o kadar cok düsündümki ne yapayım die ,sonunda aklıma geldi gidip bir deri mont cilası aldım .
seffaf renkte deriyi parlatan bir cila . bir süngerle sürdüm soyulan yere mis gibi oldu . hatta o kadar cok kafama takıyordumki az kaldım direksiyon simidi alayım aradım bir yerleri 600 tl dedi bir simide bende tuzlu oldugundan vaz gecip deri mont cilası sürmüstüm . cok hafiften bir iz var ama eskisinden süper oldugu garanti . sahsen 2010 model aracım olsa uygulamazdım hic birsey servisle alakalı mademki garanti kapsamında yapmak zorundalar . dilekce yazın arayın sorun danısın ne güzel ya arabaya satarken bin takla atıyorlar icraata gelince yan yattı camura battı . bence siz yakasını bırakmayın üzücü bir durum sizi cok iyi anlıyorum ..