aracın öncesi
ve nerdeyse sona yaklaşmış hali

araca yapılan her işlemde yanındaydım her anın ayrı ayır resimlerini çektim sırasıyla anlatırsak
ilk olarak motoru söktük dağıttık ve yeni sekman piston ve conta takımı aldık bu arada blokda taşlanmaya gitti
iç aksamdaki herşey en küçük vidasına kadar söküldü
gaz pedalının altında çıkan çürük yerine yeni saç kaynatıldı
koltukların altında ezilen elektirik tesisatının yenisi döşendi
çıkan eski koltuklar hurdaya ayrıldı yerine deri koltuk alındı
eskiyen tavan döşemesi değiştirildi
e tabiki haliyle zemin halısada aracın rengine uygun döşendi
bu kadar şey yaptık kapı kartonlarına deri kaplatalım demi
biz bu işlemleri hallederken araç doğrultma atölyesinden gelmişti bile
uzun süren macun ve zımpara işlerinden sonra nihayet araç boyaya hazır hale geldi
işler artık iyice çığrından çıkmışken zaten alırkende beğenmediğim rengini değiştirmek istedim
iş öyle olunca araç bu seferde kaportacıya gitmek zorunda kaldı komple göğüs söküldü camlar üstünden alındı
ve sonunda araç boyaya hazırdı 1 hafta sonunda araç boyanmış ve bitmiş bir halde beni bekliyordu
sonra tekrar kaportacı motorcu derken araç bu halini aldı şimdi sırada aracın pasta cilası ve ufak tefek bazı işleri kaldı sonrasında araç vizeden de geçtimi evimin garajında sadece hafta sonları kullanmalık bir aracım oldu demektir
bu işlemelerin hepsi 3 ay gibi bir zaman aldı kimi zaman sinirlerim zıpladı kimi zaman güldük eğlendik ama her anında yanında olmak gerçekten keyif verirci bir işti yeri geldi zımpara yaptım yeri geldi motor topladım bütün bu işlemeler araç dahil olmak üzere 16 bini buldu sanırım uzun bir süre sanayi yolu gözükmez bana

yorumlarınızı esirgemeyin