vaay irfan abiye bak yaw detailing kesmemiş fotoğraf ile de uğraşıyormuş
bilmiyordum, ben de fotoğrafçılık la uğraşıyorum, D80 sahibiyim , biraz ağırlığından şikayetciyim ama hafif makina da oyuncak gibi geliyor
D90 al derim , harbi fotoğraf makinası olarak nikon tabiki, canon bayan makinası gibi geliyor bana, hem hafif, hem plastiği fazla, hem deklanşör sesi sahte, nikon metal gövde, ağır ve şakırt die çekiyor vallaha
)
D90 video çekiyor, gayet de iyi, hatta tavsiye edilebilcek en iyi orta seviye makinası diyebilirim, paramolsa D80 i satıp ekleyip D90 alırdım
canon düşünüyorum düşünüyorum sonra hafifliği , deklanşör sesi aklıma geliyor vazgeçiyorum
bi de spot ürünleri bu kadar aşağılamayın , ben de spot almıştım iki senedir kullanıyorum tık demedi, doğubanktan almıştım hemde... yani tek eksik fatura, fatura için 1000lira fazla verecektim az kalsın
iki sene geçti işte sorun çıkarmadı ve faturalı olsa fatura boşu boşuna olcaktı bişey değişmiyor yani :p
ben spotcuyum vala kim ne derse desin
ayrıca fiyatları daha tatlı spotun , orjinal alınca verdiğin para, fotoğraf çekerken burnundan geliyor zaten :DD fotoğraf çekme zevki kalmıyor insanda
recep ivedik gibi psikoloğa gidip milyarlar verip psikolojisinin daha çok bozulmasına benziyor
bu arada D80 ile çektiğim fotoğraflardan bazıları..
http://maddinc.deviantart.com/gallery/#Photographyşşş aydının aracı da var :p