piyasası iyi konusu diye bir şey kalmadı artk. her aç ederine gidiyor her araçta satmayı bilende olrsa beklenmeden satılıyor. bunu bilen adamlarda gidip skoda gibi seat gibi arbaları alıyor toyota gibileride bilmeden öyleymiş diyenler alıyor
daha 1 1,5 ay önce komple boyalı 2001 model seat leon 8 saat içinde istediğimiz fiyata sattık.
dogru söylüyorsun, :++: demekki TR de arac satmayı bilenlerin sayısı cok az, kendimi bu sınıfa koymuyorum, zaten gidip Skoda aldım, çokda memnunum, sürekli arac alıp satmıyorsan en dogru tercih bu çünkü, düsük maliyetle yüksek fayda elde ediyoruz,
piyasası iyi konusu söyle var, biz hazıra konmayı seven insanların, araclarımızı istedigimiz fiyata satabilmek icin yüksek performans göstermemiz gerekiyor, düzgün reklamı yapılmadığı icin, ne oldugu bilinmiyor, reklamını kendimizin yapması gerekiyor, bunuda hepimiz yapamıyoruz, ne ugrasacağım kolay satılabilir bisey alayım kafam rahat olsun diyoruz,
sen istedigin kadar söyle insanların kafasında biseylerin olusması icin zaman lazım, 'bak aracım 200 bin km de dizel, hala canavar gibi motoru var' i görmeleri lazım,
gecen bi alısveris merkezinin önüne cekmisler sıfır Toyotaları, arayada 93 kasa bakımlı bir Toyota Corollayı koymuslar sıfır aracların yanına, 93 Corollanın km si 500 kusur bin, motora dokunulmamıs, herkes basında arabanın, aklında direk, ben sıfır Toyota alırsam, bende 20 yıl sorunsuz binicem heralde geciyor hemen, bundan iyi reklam mı var, bundan dolayı satarken hicbi performans göstermeden daha kolay satıyosun iste, aracın değeride düsmüyor hemde,
diger bir taraftan 2008 de arkadasım sıfır arac alacaktı, Honda Civic almak istiyordu, sıfırına beklemen gerek dedikleri icin, gitti Seat Leon aldı, arabasını görsen, sade ama cok sık, sislere bile zenon takmıs, Antalyanın güzel Leonlarından, gecen yaz yanına gittigimde, keske Golf alsaymısım diyor, neden bu daha gösterisli diyorum, degistirecegim, zararım Golf e göre daha cok diyor, sende Seatcıydın eskiden, bu örnegi üstüne alınmayasın:)
birazda sattığın sehre baglı tabi, kücük sehirde cok bilinmeyen aracı satmak zor, büyük sehirde daha kolay,