Abi skodada shelli tavsiye ediyor:hhh:
Skoda yıllardır Castrol'dür aslında, hatta 2004 sonu Fabia'lara kadar Castrol yazar kaput künyesinde sonrakilerde Shell yazar
Arkadaşımın 2004 Special'de Castrol bende Shell yazıyor 2005 olduğu için
Skoda dizel için tavsiye ettiği Shell ise bu nedenle ediyordur abuk kaçmasın diye. Yağ anlaşmaları en son Shell çünkü
hadi herşeyi bir kenara bırakalım, büyük bir şehirde ve bu derece göz önünde aynı oktan yakıtı daha yüksek fiyata satan adamı sorgularım ben.
+1985
aynen bu şekilde. en az denetlenen en zayıf dağıtımcı shell.
katılıyorum size.
bu arada doğuda defalarca kaçak yakıt aldık. kaçak olmayandan çok daha kaliteliydi o yakıtlar. bizim külüstür kamyon bile kendine geliordu aha nan adam gibi mazot geldi ciğerlerime diye bayram ediordu
Benim bildiğim kadarıyla ve bu doğrultuda hep gözlemlediğim kadarıyla da firmaların nakil araçları kendilerine ait olur, prosedür olarakta doğrusu bu olmalı sanırım ama başka detayı varsa bilemiyorum tabi. Yani Opet'se o sırada nakil eden tanker aracı Opet olur, BP ise BP v.s ama ben özellikle çevre yollarındaki Shell istasyonlarında üzerinde Shell yazmayan ama nakil eden tanker gördüm defalarca.
Neyse tabi, memnun olan memnun olduğu yerden alıp kullansın tabi, sorun yoksa sorun yok ama dediğim gibi alınan fiyata dikkat edin derim, nacizane tavsiye.