kumho lastik aldım aracıma bir hafta süresince deneme fırsatım oldu.. mecburiyetten bu markaya yöneldim fakat şimdiye kadarki izlenimim çok olumlu eski lastiklere göre;
1-asfalt sesi şimdilik sıfır bazen kafa şişiren o uğultu sesi sıfıra düştü. Lastikler şuan yumuşak tabi sertleşince ne olur bilemem
2-eski lastiklere göre asr ve abs işlemez oldu resmen. kuru zeminde abs yi denedim tam köklememde abs devreye girdi eskiden en ufak frende küt küt vuruyordu.
3-Bugun aşırı yağmur var biraz önce dışardan geldim yağışlı havada lastiklerin iyi olmadığı ve kaydığı söyleniyordu 50 km hızla giderken bile abs yi tediklemedi özellikle havuz gibi bir su birikintisinde denedim.
Şimdilik gözlemlerim bu kadar lastik ebatı 185-60-14
fiyat 4 lastik 320 lira..araç fabia
http://www.kumholastik.com/detaygo.asp?lastikid=6 kendi web sitesi ve bnm aldığım model..siteyi biraz incelerseniz
Kumho'nun lastik ürettiği Anlaşmalı şirketler :
Hyundai // Mitsubishi // Volkswagen // Bayer Lastik ürettiği organizasyonlar Marlboro Master // Championnat de France F3 // Kore Super Prix // Kumho Motorsports // WRC // British Rally Championship // Lemans 24 Super Taikyu // Championsihip Off-Road Racing