Yakşamlar, öhom öhom.
Öncelikle beni merak edip her zaman için her buluşmada yardımcı olan ST ailesine ve telefon açan Beytullah Abime teşekkürlerimi sunarak sözlerime başlamak isterim.
Son 1.5 yıldır neredeyse her buluşmaya gelmeye çalışarak aileye çekirdekten dâhil olduğumu düşünmekteyim sizlerinde sayesinde.
Mâlumunuz üniversite öğrencisiyim ve Haziran ayının 11'inde bitmektedir finallerim. Birde ABD'de 3 ay geçirmek gibi bir duruma el atmış bulunmamdan mütevellit yoğun geçiyor şu son günlerim.
Alitalia havayolları ile Roma üzerinden aktarmalı bir şekilde Chicago'ya uçacağım uçakla, ve bu uçuş Istanbul Atatürk Havalimanı üzerinden 14 Haziran sabah 06:15 sularında olacak. Amerika uçuşlarında yoğun güvenlik önlemlerinden ötürü 14 Haziran gününün ilk saatlerinde (sabaha karşı 03.00 gibi) orada bulunmam şarttır.
Eğer ki doğrudan buradan çıkıp havalimanına gidecek olsam babamı şöför eder yanınıza uğrar oradan İstanbul'a devam ederdik lâkin işin birde akrabalara veda boyutu var. Çankırı'ya gitmem gerekli, madden ve mânen desteklerini esirgemeyen ve gittiğimdede desteklerinin devam edeceğini umduğum amcamın, babaannemin elini öpmem farzdır. :kiki:
Ayın 11'inde bitecek finaller ve 14'ünde olan uçuş yüzünden hazırlıklar, veda faslı gibi zaman alacak görevler bulunduğundan buluşmadan bu mazeretle cezaya tâbi tutulmaksızın muafiyetimi arz ederim.
Birde unutmadan ekleyeyim, forumdan AhmetH olarak tanıdığınız Ahmet Hekimsoy kardeşim şu sıralar Ankara'dadır, kendisi üşenmeyip telefon açıp bana ulaşmıştır, internetten yoksun olduğunu bildirip Nallıhan'da olduğunu söylemiştir, Cuma günü kendisini görmeyide çok istemekteyim fakat inşaallah zaman olur.
Arabayı bakıma sokmam lazım gitmeden, Ahmet Abiyi görmem lazım ve bütün bunları Ankara'da yetiştirmek için zaman bulamayacağımı düşündüğümden sıkıntıdayım. Keşke fırsat olabilseydi gelseydim.
Bol bol fotoğraf çekin, ABD'dende aranızda olmaya çalışacağım, öbür sezonun ilk açılış buluşmasında Allah'ın izniyle görüşmek üzere...
Saygılarımla... Hakan ERDOĞAN
:lol: