söylediklerinizde yerden göğe kadar haklısınız,bizim millet ne yapsan hazmediyor bu yapılanları başka bir devlet yapsa millet o hükümeti asar
ama bundan sonrada zor artık,gidecek olan bitti akp sağolsun elde avuçta birşey koymadı şimdi millet karşı çıksa,ayaklansa ne olacak...
özelleştirme dediler mübarek yakında ciğerimizi bile özelleştirirler
ne diyelim bi daha akpye oy vermem diye ağlayan adam seçime gelince 1 torba kömüre,2 dene çaya şekere kanıp gidip veriyo ama sonuçlarını hiç düşünmüyor nasıl olsa bi tane oy ne farkedecek benim oyumla iktidar olmayacaklarya diye diye verdiler,allah sonumuzu hayır etsin...
Hep Türkiye acisindan bakiyorsunuz, halinize sükür edeceyinize daha su anki isini iyi yapan Hükümete yükleniyorsunuz. Isini iyi yapmiyorsa bir dahakinde oyunuzu vermeyin olup bitsin, bir dahaki gelen gideni aratacaktir bunuda unutmayin (gelen gideni aratir olayi). Gercekten bu tür konulari siddetle kiniyorum. Bana bir sebeb gösterin Türkiye´nin hali kötü olduguna dair. Benzin Fiyatlari sadece Türkiye´de pahali degildir Almanya´dada pahalidir (Türkiye´ye göre Almanya ucuz ama bizim Yasam standardina göre cok ama cok pahali Mark zamaninda ki seviyenin 2 kati). Bakiniz Avrupa daha Krizden cikamadi ama Türkiye Krizi en hafif sekilde halletti. Yunanistan batiyor, bizim ödediyimiz Vergiler Yunanistana Yardim Paketi olarak gidecek ve biz ve bizim geleceklerimiz bu borcu devam ödeyecekler. Almanya KDV´yi bunun yüzünden 19%´dan 25% yapmayi planliyor. Peki simdi hangi halk kalkiyorda Hükümete karsi Protesto yapiyor ? Hepsi pasa pasa bu Vergiyede alismayacak. Almanya´da artik iki sinirin arasindaki fark cogali. Ac Fakir olanlar ile Zenginin arasindaki fark gittikce kötü bir duruma gidiyor, orta sinif kayboluyor saten
.
Bu arada Avrupa Yunanistan Sorunu ile ugrasirken bak Türkiye nasil keyifli bir sekilde izliyor ve Yunanistana daha Krizden nasil cikilacagini anlatiyorlar. Türkiye´yi Avrupa´ya almiyorlar, Türkiye AB´ye girmesin saten cünkü Avrupa batti, Avrupada hic birsey kalmadi sayin Arkadaslarim.
Ne varsa bu Hükümette var, tüm Dünya bu Hükümet´i konusuyorken bizim elestirmemizi anlamiyorum.
Benzin Pahali diyorsunuz ama Vatanizda herkezin ayaginda son Model arabalar var, bunlari lütfen görmemezlikten gelmeyin. Daha Dogan ve Sahin ile dolu Yillari unutmayin lütfen.
Saygilar