0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracın motor ne Efe? ha bide kayserinin oralarda uzunyayla diye tabir edilen bri yol var insanın basmaması için çok sabırlı olması lazım:D
vallaha ne desem yalan olur bilmiyom heralde 2.0 üstü olması lazım,4 çeker değil bildiğin pikap ama o hıza nasıl çıktı akıl sır erdiremedim uzunyayla yı hatrılayamadım,kayseri içinde değil heralde bilinen bi hisarcık,hacılar birazda dağ yolu var heralde uzunyayla kayseri dışında veya kalaba yolunuda diyo olabilrsin yani hızın doruğa ulaştığı yollar bunlar :ok:
sordum 3.0 motormuş :hanz: 4 çekermiş ben öyle değil sanıyodum 171bg 3200 tork diyo...
3200 torkmu?Şaka? 3.0 motor diyede abartmamak lazım:)
3200 tork mu olur lan forumu çocuk bahçesine çevirmeyin Tren mi la bu? :lol:
abi ordan geldik,zaten msndeymiş sordum özelliklerini 3200 yazdı bende buraya aynen yazdım bendede bişiy var hiç düşünmedim la 3200 torkmu olur diye oda heralde şu nm/tork zart zurt yazıyoya dolu birşeyleri var ondan öyle yazmış olabilir sorumluluk kabul edilmez :++: doğanın verdiği linkten baktım 360 / 1400-3200 Nm/dd yazıyo işte ordan hesap edin yaw konu lastik gibi mübarek :hanz: passat 200ü niye aşamıyo dedik,hilux'un torkunda dalga konusu olduk :++::++:
1400-3200 devir aralığında 360 Nm tork veriyormuş yani:)O 3200 tork değil,devir yani:hanz:
tamam anladım bu kadar üstüme gelmeyin,intihar sebebim olursunuz vallaha:++::++: bizim aracınkide 220 tork,gönlünüz oldumu 0 lar doğru değilmi eksiği fazlası yok :hanz::hanz::hanz:
Aman diyim Efe,milletin içinde 3200 deme:++:Sakata gelirsin:knp: