0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
okulun bahçesinde duran aracın camı yaklaşık 20 cm ebatında çatladı.yukarıdan birşey düştü galiba.kasko değiştiriyormuş.servisi aradım 270 tl imiş orijinali.ocaktan bu yana motorla uğraş,kapılardan su alsın,trigerdi,şimdi de bu.ne bileyim ikinci çocuk misali...servisle bağımızı koparamadık gitti... ayrıca değişitmesem mi diyorum.böyle idare edermi?
yılda bir kez değiştiriyormuş.çatlak büyüyorsa değiştireyim.tatilde değiştireyim diyordum.bizde bu öğrenciler oldukça çok cam değişiriz...
Geçmiş olsun bence kaskodan değiştirin...Benim babamda öğretmen okulun önüne park etmiyor hemen okulun yanında İSPARK var akşama kadar 3 TL oraya koyuyor öğrenciler oraya giremiyor araba güvende
Valla bi matematikçi vardı, son sınıfken 54'ten 2 düşürdüydü ilk dönem indirdiydim 4 lastiğini ama hak ettiydi, babanda yapıyosa onunkinide indiririm!! :lol: :lol: :lol:
Babam not konusunda çok bol hatta kızıyorum aynı zamanda benim sınıfa da giriyor hocam oluyor Sözlü notlarını bol veriyor 20 kişilik sınıfta 11 kişiye ilk dönem 100 verdi