0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Golfler güzel makineler ammavelakin hiç bir zaman parasının karşılığı olamadı,bu benim kanaatim.
golf parasının karşılığı değilse bir octavia asla karşılığı olmaz o zaman ikisinin arasında asla azımsanmayacak kalite donanım farkı var.
Octavia' yı küçümsemeyin bence.Aralarında o kadar fark yok.Zaten fiyatlarına baktığınız zaman anlarsınız.Mesela şuan Golf highline 1.4 TSI 122 HP manuel 47.700 TL, Octavia elegance 1.4 TSI 122 HP manuel 45.590 TL.Elegance donanıma, highlineda bulunan alcantara koltuk ve bolero renkli geniş ekranı koyarsanız aynı fiyata hatta daha pahalıya geliyor Bunuda ince bir detay olarak dip notlarımıza eklememizde fayda var diye düşünüyorum.
Golf' ün parasını haketmediğini kesinlikle düşünmüyorum.Araca ilk bindiğimde cidden çok şaşırmıştım.Çünkü malzeme kalitesi ve işçilik muazzamdı.Bu konuda şuanki güncel passattan çok daha iyi durumda olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim.Mesela yeni çıkan astra çok daha albenili duruyor ve donanım olarakta cidden güçlü bir araç.Ancak kalite olarak bir golf kadar kesinlikle değil.Golf bana göre C segmentinde hala '' NUMBER ONE ''
Valla Abi bence şu anki güncel passattın kalitesi daha iyi çünkü arabanın bir tek dışı değişmedi göstergeden klima paneline kadar her şey değişti.Golf ise bence apayrı bir dünya seninde dediğin gibi Abi NUMBER ONE :)Ama bence hala fiyatını haketmiyor:++:
Benim arkadaşımdada aynı araç var rengine kadar ama onda artı olarak sunroof var ve kesinlikle onu görünce benim passata bakasım gelmiyor haketmiyor diyenler aracı ya bilmiyorlar yada golf'e antipatileri vardır bir araç ancak bu kadar dolu olabilir ayak aydınlatmasının ışık şiddeti bile yol bilgisayarından ayarlanabiliyor en ufak örnek, kesinlikle hakediyor o parayı başka bir arkadaşımda c180 k. var 82.000 aldı golf kadar dolu değil... Hele golf 6'daki malzeme kalitesi gerçekten şaşırtıcı parmağınızla torpidoya bastığınızda anlıyorsunuz parmak kayboluyor
arkadaşlar doluluk anlamında meganII ve lagunalar var fiyatına göre cidden donanım var ama malzeme kalitesi çok dandik o ayrı bir konu.şu anda ki araçların donanım açısından yarış halinde olduklarınıda söyleyebiliriz.ama ben 70-80 milyar golf'ün hiçbir versiyonuna veremem,dizel de olsa.kallavi bir audi a4 b7 kasa harika gider hemde siyahından.