Diyorum ya işte Golf'ün kitlesi değişmez kolay kolay diye Golf'ün hastaları vardır verirler o paraları, fazla gelirse 45.000 verir Comfortline biner yoksa bende senle aynı şeyi düşünüyorum 52.000 passat varken Golf almam ama 53.000 verdiğin golf Passat'tan çok daha dolu
benim evde passat yatıyor değl golf leonla geziorm passatla pek gezmiyorum. tamam passatta harika ama kompakt sınıf araçların kıvraklığına asla sahip deil. bu yüzden büyük adam arabası baba arabası diye geçer onlar
bu arada benim pert olan 2007 golf goal aracımın yol bilgisayarı menüsünden yapabildiğim ayarların yarısını 2008 passatın yol bilgisayarından yapamıyorsunuz. ayrıca passat ve superb golf altyapısını kullanan araçlar yani bir nevi leon jetta gibi golfün türevleri onlarda.
audiye gelince. leon almadan önce bir fiyat alayım dedim demez olaydım. attraction 1,4t araca 74 bn tl dediler bırak jantı hız sabitlemeyi yol bilgisayarı bile yoktu.
birde şu bir gerçek. bir leon veya octavia ile golf arasındaki fark kadar bir golfle a3 arasında fark yok.