0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakikatten gelişmeler sevindirici.Susma dönemi niye acaba?:blm:
...15 konuşmayıp hergün orda bu konuşmayı dinleyince ister istemez bilinçaltı eski konuşmayı unutuyor ve o konuşma yerleşiyor,şimdi ben pat diye hızlanıyım desem eski halime dönmem kaçınılmaz ama susma işin işine girince daha garanti oluyor
:hmm: Bir nevî rölantiye alma durumu. Gayet mantıklı.Seni sonunda :lklk: konumunda görmek dileğiyle.
Gözün aydın Efe. İşten güçten mesajın başında yazamadım ama sorununu okudum. İnşallah bu günleride unutacaksın.
Ben daha yeni gordum, girdim ve okudum yazini.. Ne kadar guzel yazmissin, temiz hislerinle derdini paylasmissin.. Gorunen o ki, azimlisin, insallah basaracaksin.. Allah yardimcin olsun.. sevgilerimle..
ahaaa sonraki mesajlari da simdi okudum, bak basarmissin iste.. super:)
yozgat sürmelisini okuyacam topraama sözüm var işte susma dönemim pazartesi gününe alındı fazla beklemeyim diyorum hemen girip çıkıyım,susmadan çıktıktan 10 gün sonra hızlanma başlayacak gerçi ben bu halime bile binlerce kez şükrediyorum,eski halim nere şimdiki nere artık konuşma merkezine gelen kişilerle ben konuşuyorum bugün dedimki nerden nereye daha 2 hafta önce ağzımı açamıyordum şimdi gelen kişilerle konuşuyorum,tekniğini anlatıyorum falan,adamlar inanmıyor kekeme olduğuma sonra ilk günkü videomu gösteriyoruz ağzı açık kalıyor herkezin bu arada mütiş ikna kabiliyetim varmış daha yeni farkettim öncede pek konuşmadığımdan bilmiyorum