škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

14 Kasım Pazar "Detailing Garage" Ankara Buluşması

ernur · 231 · 79499

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omer06

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
HİKO::::::::::HİKMET DEMİRTAŞ
2- MEHMET SELİM GÜNGÖR
3- mc pherson - A.Göker DERYA
4- BerkerCELIK
5-Hakan
6-guven///M guven duman
7- mdindas
8-efsanea_06=>Abdullah
9-silver////hasan ali
10-Şahinbey; Şahinİlhan-Arda..
11-Suleyman + Can (benim bebe  avatarımdaki kravatlı şahıs...)
12- Dgca - İbrahim
13- obedir (Ömer BEDİR)

Çevrimdışı dgca

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: efsanea_06;156945
tamam abi siz bir saat belirleyin o saatte ordayım:ok:

Abdullah kardeş 10:15 de buluşalım anca gideriz yavaş yavaş, uygun mu senin için?

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, tam öğlen vakti hava da güzel olursa iyice acıkmış oluruz belki de çoğumuz kahvaltı yapmadan gelecektir.
20 kişi olsak 4-5 kg et yeter(kişi başı 200 gr), 4-5 kişi et getirsin, 1-2 kişi de içecek ve ekmek türü şeyler Mangal ve kömürü de bir kişi getirirse iş tamamdır..

Ben 1 kg kasap köftesi getiriyorum,
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı efsanea_06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgca;157155
Abdullah kardeş 10:15 de buluşalım anca gideriz yavaş yavaş, uygun mu senin için?
İbrahim abi uygunsa 10.15 te aile yaşam merkezinin orada buluşalım mı? pazar günü optimum kalabalık olur birde kurban pazarı var orada birbirimizi bulmamız biraz zor olur:)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bencede Aile Yaşam'da buluşun tecrübe ile sabittir, yola paralel girmesi çıkması çok kolay giren çıkana hesap sorulmayan bir otoparkı var.

Çevrimdışı guven///m

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tarihteizbirakanlar.com
ya simdi birazimiz optimum birazimiz ivdiktemi olacak nasıl olacak herkes bence ayni yerde toplansın ayda yılda bır oluyor bole seyler anlamadı ben :-))
BİR TUTKUDUR BMW

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: guven///m;157449
ya simdi birazimiz optimum birazimiz ivdiktemi olacak nasıl olacak herkes bence ayni yerde toplansın ayda yılda bır oluyor bole seyler anlamadı ben :-))

Bir kısmı başka bir yerde toplanıp buluşmaya gelecekler sanırım.

Çevrimdışı dgca

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: guven///m;157449

Şimdi Sincan tarafından gelecek arkadaşlar direk İstanbul yolundan gelip acity'i geçtikten sonra köprü altından kıvrılıp ostim tarafına salıvericez.

Acity'e kadar olan güzergahta uygun bir yer seçerseniz orada bekleşiriz olmazsa.

Ama bence en mantıklısı Ankara doğu ve Ankara batı grubu olarak 2 ayrı grup olup sağ salim buluşma noktasına ulaşmamız.:ok:

Çevrimdışı Suleyman

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Herhangi bir yerde buluşup Detailing Garaja gitmenize gerek yok. Ben bulurum diyorsanız direk İvedik Organize'deki Detailing Garage'a gidebilirsiniz. Ben Niğde'den geleceğim için sağolsun Hakan alacak beni Optimum'dan oradan da İvediğe geçeceğiz.

Çevrimdışı mc pherson

• ............
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;156972
tamam abi armada değilde başka bir yerde olur sana daha kolay alırım seni :)

Cumartesi akşamı evde değil başka bir arkadaşımda olacağım. Onun evi de Tunalı taraflarında. O nedenle ikimiz için de yol üstü olan Armada'yı söyledim. Sanırım en kolay bu şekilde olacak. Sağolasın :ok:

Çevrimdışı mert0640

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
evet arkadaşlar...nedir son durum...pazara size rezerve ettim dükkanı :)
internete bu aralar çok giremiyorum...o yüzden siz planınızı yapın ve direk dükkana gelin...
ben orda olurum :)
Detailing Garage
0537 623 54 52

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Saol kardeş gelicez inşaallah :D

Şimdi yeme içme konusunda vatandaşlardan fazla ses çıkmamış ne yazık ki ama sabahtan akşama kadar aç mı duracaz be?

Bi mangal yakıveririz en azından midemiz kazınmaz bi kaç parça tavuk bile yesek iyidir, polisaj cilala parlatta lazım şeyler ama ben acıkırım :D :D

Hikmet Abimde ses çıkmayınca kafasında soru işaretleri davşan gibi türemiş, bi kutu kola 2-3 parça tavuk 1 ekmek getirse herkes tamam işte :D Fazla fazla alırız zaten ;)

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mc pherson;157508
Cumartesi akşamı evde değil başka bir arkadaşımda olacağım. Onun evi de Tunalı taraflarında. O nedenle ikimiz için de yol üstü olan Armada'yı söyledim. Sanırım en kolay bu şekilde olacak. Sağolasın :ok:
özelden numaranı gönderebilirsen haberleşelim buluşalm bir orta yerde. ben çankaya birlik mahallesindeyim.

Çevrimdışı LiLPlayya

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;157626
Saol kardeş gelicez inşaallah :D

Şimdi yeme içme konusunda vatandaşlardan fazla ses çıkmamış ne yazık ki ama sabahtan akşama kadar aç mı duracaz be?

Bi mangal yakıveririz en azından midemiz kazınmaz bi kaç parça tavuk bile yesek iyidir, polisaj cilala parlatta lazım şeyler ama ben acıkırım :D :D

Hikmet Abimde ses çıkmayınca kafasında soru işaretleri davşan gibi türemiş, bi kutu kola 2-3 parça tavuk 1 ekmek getirse herkes tamam işte :D Fazla fazla alırız zaten ;)

Bimden mangal için sucuk alalım. Takalım şişe öff süper :++::++:
Bağımlılıklarım  var : içki, sigara, aşk, gerçeküstü, akıldışı ! Arada bir de nefes  alıyorum. O da fena sayılmaz...