...dünkü olay duygularım aklımın önüne geçmiştir belki
Özellikle uluslararası ilişkilerde duygular aklın, mantığın önüne geçerse, işler sarpa sarıyor, ben bunu demek istedim. Öyle herşeye balıklama atlanmaz.
ama olay tamamen meydandayken hala bizimkiler vururuz diyen israili haklı çıkarmaya devam ediyorlar buna cıldırmamak elde değil
Forumdan yazanlar, özellikle de Can, kural tanımayan bir devlete karşı bile bile 30 canı heba etmek niye diye soruyorlar.
Düşün ki bir komşun içmiş, kafayı bulmuş elinde tabancayla apartmanda bağırıp çağırıyor. Silahı ateşleyeceğini bile bile üzerine gider misin, kim gider? Tamam İsrail suçlu ama böyle yapmaya çok meyilli olduğu da gün gibi aşikârken, 30 can bana kalırsa heba edildi.
yok can kardeşim azizim seni anlıyorum gelme deme hakkı zaten yok bende bunu anlatmaya çalışıyorum diyorum ki;gelme deme hakkını bu mahlukatlara kim vermiş,ulusarası suları nasıl kendi tekeline alma hakkını bu aşağılıklara kim vermiş ben onu söylüyorum.
Manyak işte Muhammet Hocam ya! Manyağa böyle birşey sorulur mu? Kendi kendine vermiş o hakkı.
...sana karşı kırıcı olduğumu asla düşünmeyin,eğer öyle anladıysan hakkını helal ediniz.
:bnn: Bana Yahudi hayranı dedin.:uuu: Ben sadece Škoda hayranıyım.
Şaka bir yana, Helâl olsun tabii.