acaba renault laguna 2 ye de olurmu benim ya 1.6 larda yok ama 2.0 sıfırlarda var aracın bilen duyan warmı acaba?
Şindi evli çocuklu falan bi izlenim bırakmadın bende, o sebepten öle arkada çocuk koltuğunda evladın, yanında karın akraba çekiştire çekiştire sakin bi şekilde yol alırken gaza basmaya üşenecek bi adam değilsindir kanımca.
Hani böle artık evli mutlu çocuklu falan olursun, TOKİ'den ev alıp taksit ödersin hanımda çalışıyodur durumlar rahattır bi şekilde falan kıy parasına gitsin derim ama ben belki binlerce km hız sabitleyicili araba sürdüm dayandığım max. 30 km'dir.
Koltuğa bağdaş kurdum ayağım uyuştu. Konsola uzatsam pimpiriklinin teki ihbar eder bide onla uğraş, valla yana uzanıp yatasım geliyo.
Gel o paraya mazot alak benzin alak yapıştırak hızlanak yavaşlıyak öle gidek. Ben şerefsizim uyur dalarım bi yere onunlan hele ki yazın aboo, damardan serum şekil ispirto ver bana daha emniyetli gideriz
Ama büyük adam öle olmuyo. O gidiyo sabit. Babamda aynı hızla 80 le Ankara'dan İzmir'e falan gidiyo 12 saate, garipsiyom şahsen.