škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Böyle bir WC'de iş görürmüydünüz :)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Camlar tek taraflıdır mutlakada alt tarafı bir wc için fazla lüks bir yatırım olur :hanz: koy normal camı olsun bitsin :hanz: al gazeteyi eline yak birde sigara oh mis, bak keyfine seyranlı seyranlı :hanz::hanz::hanz:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;110968
Bu camları nası yaparlar ki?

bu yorum hiç olmadı abi,senden daha güzel şöyle içinde anı olan okurken yarılacağım birşey bekliyordum :(

tamda senin kafana göre konular ama ne oldu abi bugün canın falan sıkılmamıştır inş :)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;110981
bu yorum hiç olmadı abi,senden daha güzel şöyle içinde anı olan okurken yarılacağım birşey bekliyordum :(

tamda senin kafana göre konular ama ne oldu abi bugün canın falan sıkılmamıştır inş :)

Finallerdendir. Yok makroiktisat yok borçlar hukuku yok anayasa yok siyaset yok matematik yok işletme, tarih, edebiyat, ingilizce, enfo.... bitmiyo lan yap yap :D Ama kararlıyım inadına ders bırakmayacam hiç yapmadım inşaallah olmayacak :D

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: hakanerdogan;110986
Finallerdendir. Yok makroiktisat yok borçlar hukuku yok anayasa yok siyaset yok matematik yok işletme, tarih, edebiyat, ingilizce, enfo.... bitmiyo lan yap yap :D Ama kararlıyım inadına ders bırakmayacam hiç yapmadım inşaallah olmayacak :D

hele belli abi kafa pek karışık :) inş ders bırakmazsın abi şimdi cefasını çekmezsen sonradan sonraya 5-6 kat daha sıkıntıyla geçiyor :)

bende 9.sınıfta ingilizceden sorumluluğa kalmıştım temmuzun ortasında gittim sınava girdim 1 hafta sonra sözlüye gittim o içime öyle bir oturduki 2 senedir takır takır geçiyorum (nazar değmesin :hanz: )

hakan abi allah sana kolaylık versin ...