škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Tüvtürk ile imtihanım yaklaşıyor

fenomen · 65 · 18497

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ernur;111076
Bu eksikler dert mi benim derdim yanında :( Benim sınav da çok yakında.

Xenon farlar orijinal değil, stoplar orijinal değil, camlarda film var, çift eksoz var. Birinden geçsem ötekinden çakarım kesin. :(

Tek film sakatizma yapar. Gerisi geçer gibi, yav olmadı Xenona laf etsinler hadi, geri halojene çevirmem (bendede var) 10 dk, xenona dönmem 15 dk. :D :D Her şeyini kendim döşedim, stoplarım filmli, servise giderim, salemın aleyküm paşam şu yatan fabianın stopları alıyom, al benimkinler sende dursun akşam getirim, hiç usta meşgul etme 3 dakkada söker takarım icabında :hanz:

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;111079
Tek film sakatizma yapar. Gerisi geçer gibi, yav olmadı Xenona laf etsinler hadi, geri halojene çevirmem (bendede var) 10 dk, xenona dönmem 15 dk. :D :D Her şeyini kendim döşedim, stoplarım filmli, servise giderim, salemın aleyküm paşam şu yatan fabianın stopları alıyom, al benimkinler sende dursun akşam getirim, hiç usta meşgul etme 3 dakkada söker takarım icabında :hanz:

Filmden sorun olmuyor biz geçtik ama çok koyu ise rahatsız ederler. .

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
benim arka cam püskürtme  çalışıyor ama dağıtarak yapmıyor sabit bir yere yapıyor öndeki fıskıye gibi dağıtmıyor o sorun çıkartırmı acaba? araçta olupta çalışmıyan özellik olmaması gerekiyormuş.....
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı meto_meto

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
benim aracımında bir lastiğinde balon vardı geçti 2 adet kusur buldular
1 istetme sabitlemesi uygun değil(simit lpg deposu varda)

2 lpg çıkartması yapıştırılmamış:):):):)
:wsh2:

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hocam verin bi muameleciye 20-30. o götürsün aracı. sıkıntısız çıkar...
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;111123
benim arka cam püskürtme çalışıyor ama dağıtarak yapmıyor sabit bir yere yapıyor öndeki fıskıye gibi dağıtmıyor o sorun çıkartırmı acaba? araçta olupta çalışmıyan özellik olmaması gerekiyormuş.....

Sorun olmaz onun için çalışsın yeter :D

Çevrimdışı ernur

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: beytullah;111233
hocam verin bi muameleciye 20-30. o götürsün aracı. sıkıntısız çıkar...

Hımm,  muameleciler ufak tefek pürüzleri çözebiliyor mu gerçekten ? Benim derdime de çare olurlar mı acaba ? (arka camlarda film, xenon far, çift egzoz gibi)

Çevrimdışı beytullah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ernur;111254
Hımm, muameleciler ufak tefek pürüzleri çözebiliyor mu gerçekten ? Benim derdime de çare olurlar mı acaba ? (arka camlarda film, xenon far, çift egzoz gibi)

benim camlar film. içerisi gözükmüyo. plakalar kesik. ilk yardım filan tam değil. muameleci götürdü. hafif kusur var yazmışlar. motorun altında yağ kaçağı var mış. muayeneden çıkınca şantiyede lifte kaldırdım altı tertemiz...

küçük şehirlerde her türlü geçer... ama büyükşehirlerde sorun çıkartırlar diye tahmin ediyorum...
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE, HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE..."[SIGPIC][SIGPIC]

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Far ayarı ve fren (ayak + el freni) ayarı en önemlileri, keza motor ksmında akan kokan olmamalı. Yangın tüpünde manometreye bakıyorlar, basınç tamamsa OK. Patlak ampul olmasın, bir de bakımlı temiz araca bir başka gözle bakıyorlar, bizzat tecrübe ettim :)

Çevrimdışı fmaka

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ilkyardım cantama bakmadılar.yangın tüpünü incelemedi bile.fren lastik lambalar motor bunlar önemli.camlarda filme takmışlardı.şimdi xenonlar var.bakalım kısmet ne olur

Çevrimdışı ernur

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;111281
Far ayarı ve fren (ayak + el freni) ayarı en önemlileri, keza motor ksmında akan kokan olmamalı. Yangın tüpünde manometreye bakıyorlar, basınç tamamsa OK. Patlak ampul olmasın, bir de bakımlı temiz araca bir başka gözle bakıyorlar, bizzat tecrübe ettim :)

Başka derken, iyi gözle mi, kem gözle mi abi :) Daha yeni polisaj çektik arabaya, hadi hayırlısı...

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Muayeneden önce sıkı bir cila ve temizlik yapayım o zaman :++::++:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Ugur A.

• Ziyaretçi
Senin takayı muayene eden görevlinin aklından şüphe ederim.:wnk:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;111300
Senin takayı muayene eden görevlinin aklından şüphe ederim.:wnk:
:++::++::ok:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
motor bölümü tozlu görünüyor,sprey olarak ne tavsiye edersiniz şöyle bir parlatsak.