Arkadaşlar daha önce başka yere konu açmıştım"dur ihtarına uymama"cezası almıştım ve olayı mahkemeye taşıyacaktım,avukat arkadaşıma dilakçayi yazdırmıştım akabinde ilave olarakda şişli aslıye sulh ceza hakimliğine benim gibi bir mağdur dava açmış kazanmış ve bunuda av.arkadaş emsal olması açısından dilekçeyle birleştirmişti.Bende dediğiniz gibi dava çok uzar git-gel olmasın diye vazgeçmiştim ve dün ödemek üzere Dalaman malmüdürlüğüne gittim ve durumu izah ettim.Memur dedi ki;hani bunun dış tarafı yani tebliğ zarfı dedi,bende kaybettim dedim.Bu defada toplam kesilen 130 tl olan ceza 92 ödeyecekken 130 tl olur dedi.Bende vazgeçtim ama bu defa tuvturk'e açtığım telefonda eğer ödeme yapılmazsa vize olmaz dedi,bende olay mahkemeye taşındı,polise sordum mahkemeye taşınan olaydan dolayı vizede sorun çıkarmı diye,'polis hayır çıkmaz durumu anlatırsın,zaten davayı kazansan bile devlet sana para ödemez dedi'bende tamam dedim ama bu defada vize olmama durumu var.Sonra malmüdürlüğüne gittim tekrar sisteme baktılar ceza hala işlememiş pc'ye,inş yarında işlemezse c.tesi günü gidiyorum vizeye,temmuz ayının 9.olması gereken vizeye epey önceden girmiş olacağız hem temmuz bandrolunden hemede cezadan önce halletmem gerekecek.Haliyle tebliğ zarfını kaybetmemden dolayı mahkeme yoluda bana göründü,öğleden sonra mahkemeye,akabinde egzos muayenesi,fren kontrolleri sonra ver elini fethiye.Gelişmelerden an be an haberdar ederim arkadaşlar.Girecek olduğum bu mücadelede bana dualarınızı esirgemeyin.
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2010, 12:47:53 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ