Adil değil.
Ben işin aslı dayanamazdım bir pislik yapmadan. Gider pusuya yatar o hakimin evini bulurdum, arabasında ise cin ali sergileri açardım gece 04.00 sularında kafamda kar maskesiyle. Şerefsizim yaparım. Fren hidroliğiyle yıkardım Allahıma kitabıma.
Adalat sağlanamıyor, sonra vatandaş anarşi yapıyor sora niye böle oldu. E adil değil.
Bir X tanıdığımız şahıs. Kan davası üzerine babası öldürülüyor. Dava var. Bi ton tırı vırı ıvır zıvır hafifletici sebep. Babasını vuranlar az ceza alıyor.
Bana anlatmaya başladı;
-Hakan mahkemeden çıktık, rahmetli babamın o ölüşü gözümün önünden gitmiyor. Silah teslimde mahkeme girişinde bıraktığım 2 adet S&W pistollarımı erkenden çıkıp aldım. Bunlar 7 kişi gelmişti duruşmaya. Çalıların önüne pustum mahkeme çıkışına. Çıktılar. Tutuklanan tutuklandı. Biraz yatıp çıkacak. Dedim ........ böyle işi. Bi kükredim, 7 sinin üzerine 12 mermiyi yağdırdım...
Gelde terminatör olma. Lakabi öleydi. Çokda güzel adamdı hiç korkmazdım.
Onlarca seneler evvelide böyleymiş, şimdide aynı terane. Hukuk ve cezalar caydırıcı olacak ki yapılmayacak yamuk, yapan dersi alacak, ibret alacak.
Gelde vurma abi, gelde vurma, ben olsam bixi sıkardım böle adalatin içine.