0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farlarından birisi yanmıyorsa, o araç kesin Megané' dır zira Megané' ın farını değiştirmek için motor ve şanzımanın inmesi gerekiyor. O nedenle far ampullerini rektiyiyeden rektifiyeye değiştirebiliyorlar.:rm::hanz:
Tek far yeter ki, ben tek farnan gece Abant'tan Ankaraya geldim, ordan yine gece Çankırı'ya gittim içerden tekinin patlak olduğu bile anlaşılmıyor :hanz:
Sis yoksa park var o anlaşılmıyosa bas 4 lüye
bu arada Ön Fardan biri yanmiyor ise Almanya´da Sis Farlarini gecici bir süreliyine kullanabilirsiniz. Önemli olan karsidan gelen sizi iyi algilamasidir.
Bu gerçek mi?? eğer gerçekse iyiki megan almamışım ,, bir aralar düşünmüştüm...
Tabi biraz mübalaa ettim o konuda ancak Megané II' nin ön süspansiyonunda travers denilen sehpa misâli bir zımbırtısı var, viraj çubuğu, salıncaklar, süreksiyon sisteminin sabitlenmesi gereken parçaları hep ona bağlı ve usta onu sökerken en az 40-50 tane acayip acayip yerlere yerleştirilmiş cıvata söktüğünü net olarak biliyorum. Çok fazla ve gereksiz yere karmaşık bir ön süspansiyon sistemi vardı.
Bu dünkü konu yahu
Anlamadım ne demek istediğini.:blm:
Megane'ın far ampülünü değiştirmek için teker sökülüp, davlumbazdan fara doğru açılan kapıdan eli uzatıp ordan binbir eziyetle far ampülü değiştirilebiliniyor diye biliyorum Sis farını taktırdığımdan beri nerdeyse iç yakmadım.Zaten xenon varken onun havası yeter Mercek far + xenon benim arabaya yaptığım en iiyi modifiye oldu zaten