Pitbul, rotvaylır gibilerini ne yapacağız.
Gözünüz kesiyorsa, sevgiyle kucaklasanız ya.
Geçen gazetede vardı, Evine girmiş adamın durduk yere ve çocuğuna saldırmış.
Namık Başçavuşum nerdesiiin
Kıbrıs yıllarımız, Gökhan Kışlasında yaşıyoruz Lefkoşa iline bağlı. Artık köpekler o kadar çok türedi, kaç çocuğu revire yolladı, milletin tavuğunu yiyor, subay-astsubay eşleri stres, çoluğu çocuğu dışarı salamıyor, komşuluk yapamıyor kimse ekmeğe gidemiyor, soğan almaya eğitim elbiseli piyadeler gidiyor o derece :++::++::++:
Babamla Namık Başçavuşum kafa kafaya verdiler. Kışlada sabah 08.00-12.00 arası sokağa çıkmak yasak, yayınlandı.
Evin avlusundan çitlere çıktım yüksekten kışla ayaklarımın altında, binmişler bir açık kasa jipe, sürdüyolar eratıma.
İkisinin ellerinde birer AK-47, geçen iti patlatıyor, geçeni patlatıyor, havalara uçurup Clint Eastwood gibi havada sektiriyorlar, kaç çocuğu kuduz ettiydi köpekler, o günden kelli bi rahat ettik ki sormayın.
Bu it milletinin sünepesi pek zarar hiç şans verip türetmemek lazım. Hanımefendiler besliyor ekmek atıyor sokak köpeklerine ondan sonra yesin çoluğu çocuğu, hele ki bir tanesini bizim kümese girip tavuk çalarken yakaladı peder işten dönüyor, hemen çekti belinden pistolu degav degav !!!
Çağır ordan iki erat, gömün lan bu iti :lol: :lol:
Ulan bana böle konu açmayın adımız câniye çıkacak, hiç domuz-davşan muhabbetlerime girmeyim ama bu Namık Başçavuşum öle adamdı ki, Polis Akademisindeki silah delisi gibi bi tip
Gözünde Ray-Ban elinde Keleş gitmez o sahne aklımdan. :lol: :lol:
Evine fare giriyor adam işteyken, karısı korkup kapıyı kilitliyor farenin olduğu, askeri hattan dâhili numarayı çeviriyor, Namık Başçavuşum evde
Sürüyor iki fişek yadigar süperpozesine, yenge anlatırdı farenin kanlarını 3 güne zor temizledim barsaklarını tavandan topladım :++: :++: