škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

satılık 1998 model uno 70s 6700 tl

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı linkin20

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar. aracımın araba.com ilanı:

http://www.araba.com/2923679/Fiat%20Uno%201.4%2070%20S

bazı parçalarda lokal boya, tavanın köşeselerinedki 2 cm'lik alanda ve spoiler'ın alt tarafında güneş yanığı var.elimde meg. uygulama pedi, fk1000p wax, menzerna 106fa, kil ve kil kaydırma sıvısı var. siteden alan olursa fiyatta yapacağımız güzelliğin yanında detailing uygulamasını da beraber yaparız. yer sıkıntısı olmaz, bahçeli, garajlı, elektrik ve su kaynağı bulunan evimiz var. indirim için skodaforum'dan aradığınızı ve benim arkadaşım olduğunuzu söylemeniz yeterli. . babamın telefonu: 0530 523 24 08
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2010, 15:32:33 Gönderen: linkin20 »

Çevrimdışı C@GL@R

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı satışlar bendede uno 70s vardı 96 model 6000 e sattım..

ARIZA TESPİT CİHAZI TEMİN EDİLİR.....

Çevrimdışı linkin20

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
teşekkürler, siz de hayırlı olsun iyi fiyata satmışsınız tüplü değilse.

Çevrimdışı C@GL@R

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
tüplüydü 6500 istiyordum  bir kuruş aşağı vermeyecektim 6400 de veren oldu en sonunda fabia ile takas ederken verdik 6000 e. :D

Çevrimdışı linkin20

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun:) fabia da güzel araba gerçekten. ben şu an kafayı 3 kapılı fiat stiloya takmış durumdayım ama babam yanaşmıyor hiç. aracın donanımı da, dış görünüşü de harika.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: linkin20;112220
araç satılmıştır arkadaşlar.

Bu ne hız alana hayırlı olsun :)

Çevrimdışı C@GL@R

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
uno bu satılır beyler :) hayırlı olsun al bir 101 lik mersedes gibi gelir unodan sonra..

Çevrimdışı linkin20

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;112223
Bu ne hız alana hayırlı olsun :)

sağolun, benim gibi ilk arabası olacak bir arkadaşa satıldı. bu yüzden babam dayanamamış, fiyatta çok ciddi indirim yapmış, 6000 tl'ye peşin olmak üzere anlaşmış. ilk aracım olmasından ötürü orasına burasına özendiğimden bu forumu sayesinde keşfettim:) umarım benim gibi kıymetini bilecek birine gitmiştir.

Alıntı
uno bu satılır beyler :) hayırlı olsun al bir 101 lik  mersedes gibi gelir unodan sonra..    

merhaba çağlar. babam bir renault clio hatchback bulmuş 11500'e. kontrollerini yaptıracağız, sorun çıkmazsa büyük ihtimal onu alacağız. araç benzinli imiş lpg dönüşümü de yapılacak.

Çevrimdışı C@GL@R

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bende clio düşünmüştüm ama iç hacmi çok küçük vaz geçtim 1,78 boy var içinden zor çıktım. ama alınabilir bir araç sorunsuz uzun yıllar binersiniz servis sıkıntısıda çekmezsiniz.

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
clio mu cik olmaz bence.için fabia ya göre dar ve fabia daha kaliteli bir araba.o yüzden skodaya bir bulaşın bir daha vazgeçemezsiniz diyorum ben. alacagınız araç ne olursa olsun inşallah memnun kalırsınız
2006 GOLF PLUS