Namazı niyazı nereden çıkardınız? İşte sizin gibilerin yaptığı bu! Ben vay efendim namaz kılıyor bilmemne diye bir şey söyledim mi? Gerici evet. Bu herifin internetten ne kadar anladığını sorgulamak lazım. İnternetin i sinden anlamaz. Hmm bu kaka e bunu kimse görmesin kısıtla. Maps ı kısıtla ki Türk halkı diğer insanların ne güzellikler içinde yaşadığını görmesin imrenmesin İSTEMESİN!
Translate i kısıtla ki türk insanı yabancıların nelerden bahsettiğini anlamasın.
Kısacası Türk halkı MAL MAL YAŞASIN. Sadece onların istediklerini düşünsün.
Madem demokratik toplumuz kalkıp bana sordu mu kimse google ın şu şu servislerini kısıtlayacağız ne düşünüyor sunuz diye?
Ondan sonra hukuka uyun bak heee cısss. Var mı ulan dns kullanarak giriyorum. Gelsin evime engellesin beni. Gelsin cep bilgisayarımdaki dnsleri silsin bakayım maçası yiyorsa!
Ha baktın adamlar yola gelmiyor. Türkiyede zaten girişler belli. Yaz yazılımını linkleri engellet. Zor mu? DEĞİL!
Dünya üzerinde sadece Türkiye yok. Farkında olmak lazım biraz. Ha bir de sadece MÜSLÜMAN yaşamıyor. Halkı kışkırtmak sizin gibilerin işte kalkıp hiç kimse namaz niyaz dememişken bunlara laf atıyormuş gibi gösterme çabasıdır. BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL!
Dediğim gibi beni dini İLGİLENDİRMİYOR. İsterse krem peynire tapsın banane
Bana gölge etmesin yeter!