0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmir versiyonu yok mu bu buluşmanın :bnn:manisada 100 liraya sanayide pazar günü kocaman bir atölye kiralayabiliriz.basınçlı makinalarda cabası
İzmir'de meraklı arkadaş çok aslında. Bence başlık açıp yoklayın 35'lileri ve civardaki komşu illeri
he valla ne de olsa artık egeli olduk. birde ege buluşması yapalım...:ok::kart::ok:
Benim saçlarıma laf atacağına önayak ol da yapın bir Ege buluşması.:kiki:
İlk kareler benden olsun, hem eğlendik, tatlı bir de yorgunluk oldu ama güzel vakit geçirdik. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ederiz :ok: Çok fazla foto çekmedim, çeken arkadaşlardan da bekliyoruz Oğuzhan Bey iş başında...
Arkadaşlar bu Autoglym diğer biz çok iyiyiz diyenlerden iyi galiba Ziebart Autowax Zebracar Vizlo buna benzer firmaları ezip geçen bir ürünmü bu ürünleri bir anlatsanız
İrfan abi Manzerna 203s in AG deki BodyShop serisinden karşılığı nedir acaba?Özellikle Vw boyasındaki 1 yıllık az hareyi alabilecek seviyede bir aşıondırıcı lazım...
02b<03b<04b şeklinde gidiyo 04 en aşındırıcı olan sana 02 yeterli gelir diye düşünüyorum kılcal çok yoksa eğer kılcal varsa 02 uğraştırır seni