Arkadaşlar Dalaman emniyet amirliğine gittim,komisere çıktım durumu izah ettim ve evrakı gösterdim ceza tesbit tutanağını şöyle evirdi çevirdi eee sen niye geldin bakayım dedi,bende dedim ki mart ayının 5.de senin elemanlar bana hadiye göndermişler bu hadiyeyi hak etmediğimi düşünüyorum dedim ve elinizde bunu kanıtlıyacak bir belge varmıdır dedim,resim,kamera kaydı,radar çıktısı falan?
-sekretere hemen mart ayının 5.de kesilen cezalara bak dedi,baktı hiçbir belge yok dedi.sen belkide aracı başkasına vermişsindir dedi.
-bende kendimden başkası bu aracı kullanan olmadı olanaksız bu dedim.
-o zaman o gün alkol testi yapılıyordu alkollüysen kaçmış olamazmısın dedi,
-olamam zira ben imamım ve hayatımda alkolun şişesine bile el sürmemişim imkanı yok dedim.
-peki o zaman nerden geliyordun madem dedi,
-vallahi 3 ay önce gece 12 de nerdeydin hatırlıyormusaun dedim,
-ben sana soruyorum dedi bu ceza sana gelmiş dedi.
-ben zaten bana geldiği için burdayım ama kanıt yoksa elinizde mahkemeye vereceğim dedim.
-valla elimizde maalesef belge yok ama arkadaşlar Allah korkusu olan arkadaşlar öyle kasıtlı şey yapmazlar dedi,bende iyi günler dedim ayrıldım.
sonra avukat arkadaşa durumu izah ettim aynen,evrakın fotokopisini çekti ben bununla uğraşırım dedi böyle rezalet olamaz dedi.çarşamba günü mahkemeye dilekçeyi verecek durumu takip edecek artık.