Gemi gibi arabada güçsüz kaldığı aşikar.Bakın hacimsiz falan demiyorum asla 1.4 oluşuna laf çarptığım o kasayı kaldırmaz dediğim falan yok fakat emsalleri 170-180 beygir 2.0 litre gibi hacimlerden başlar o arabanın, kim ne derse desin öle alıp başını götürüp heybetinin kudretini asfalta nakşedecek bi makine falan değildir, aynı motor Golf'te bilmem Leon'da falan var, ona göre düşünün, bahsettiğiniz diğer araç 2.0 litre dizel gibi kudretli bişeyse ve gidiş önemli ise onu alın. Sonuçta 1700 devirde 140-150 gibi süratlerde giderken gaza dokununca hop 220 oturtup sol şerit fetheder elitist bir havada gideri yoktur o kapasitedeki bir motorun o cüssede, benim Fabia gibi devirlendire devirlendire sürersin 2500 rpm'lerde. Pek yakışık alır bişey değil aslında arabaya bakınca.
AMA;
Kendi boyutlarındaki emsalleri için belkide sınıfının en tosbağa aracıdır fakat amaç vergi ödemeden kolay erişilebilirlik ve düşük işletme maliyetlieri ile lüksü yaşamak ise en doğru adres.
Hakancım canım benim
2,0 150 bg accord ancak plaka okuyabiliyor 1,4 passatın arkasından. superbde okutur merak etme. diğerleri 2,0 koyupta bunun torkunu alamadıktan sonra yemişim 2,0 ını
eşşek gibi vergi vericem eşşek gibi benzin yakıcam diğerinin 1,4 ü gelip tkatlıcak orada benzin döker yakarım :++:
bak sana örnekler:
2,0 avensis 150 bg 0-100 10 sn son hız 205 şehir içi: 9,2 şehirler arası:5,7
2,0 accord 156 bg 0-100 11 sn şehir içi:10,9 şehirler arası: 6,1
2,0 mazda 6 150 bg 0-100 11 sn şehir içi: 10,7 -şehirler arası:5,7
1,4 tsi passat - superb 0-100 10,5 sn son hız 203 şehir içi: 8 küsür şehirler arası:5,5passat tsi comfortline şuan 52000 tl superb i bilmiorm. yukardaki 2,0 lardan sadece avensis opsiyonları hariç 80 den başlıyor. bu ülkede sırf 2,0 adına o kadar kazıklanmak isteyen varsa kendisi bilir
fazladan 30000 lira verip fazladan benzin yakıp fazladan vergi ödeyip daha iyi performansa daha zevkli sürüşe sahip olamamak ne kadar mantıklı düşünmek size kalmış.
ayrıca bu yazdığım 2,0 lardan hiç birisi alt devirlerde ve özellikle şehir içi kullanımında tsi kadar atak, canlı ve ekonomik değil. bu yüzdne ben aynı kefeye bile koymam aynısını tavsiye ederm
ha şu olur 2,0 TFSİ 200 bg i 280 nm ile çakarlar o kasaya
o fiyata gözünün yaşına bakmam ama olmadığına göre 1,4 forever.