kesinlikle aslında octavia larda 1.4 tsi 7 ileri dsg var superb ye neden koymadılar veya neden dizel motoru sadece 2.0 olarak ürettiler bende anlamış değilim octilerde 1.6 tdi da çıkardılar sb ye koysalar ve tork ve beygirle biraz oynasalar superb bence şuanki satışını 2 ye katlardı az yakıyor evet ama insanlar benzinli diye kaçıyor
bizde 4 ay kadar önce superb tutkunları arasına katıldık araçta bazen ilk günki heyecanımı alabiliyorum bayılma diye birşey bilmiyor 6 ile uzun yolda rampa tırmanıyorum vites titremiyor(tabi devirli kullanınca
)
diğer araçlara göre avantajları oldukça fazla tsi ların yukarıda da dedikleri gibi 2.0olan astra olsun accord olsun biçok aracı solladım kalkış ve hız olarakta abilerine yetişir cinsten
max yazan 203 lere fln bakmayın ben 220 yaptım daha alıyordu annem müsade etmedi
( 150 yi geçtim sanmışta
) araç hızı sesi rüzgarı virajı hissettirmiyor desem yeridir honda civic 2008 kullandıktan sonra bu araca sahip olduğum için değildir bu övgüm hakedene hakettiği değer verilir gerçekten Süper bee