Bu düşüncenize katılmıyorum, tamam fluence'in tasarımı aman aman olmayabilir. Yanlız satış rakamlarında yine liste başında, türk halkı sedan araç seviyor. Renault markasını da tutuyorlar. Öyle olmasa o tasarım hatası sümbül satış rekorları kırarmıydı
Latitude fena araca benzemiyor, gelsin ülkemize kanlı canlı görelim. F/P uygunsa tercih edilebilir.
Babamın 2009 megane sedane extreme dci'si var,ve ben 2005 model albea 1.248 16v benzin sahibi iken, bir sürüş farkı hissetmiyordum,iki araba arasında...
Daha sonra kayınım 2010 corolla d4d comfort aldı,onu kullandım ama megane sedan ağır bastı.dizel,benzin seçeneklerini bir kenara bırakıp bir karşılaştırma yaparsam,
fiat-reno-toyota corolla arasında bir fark yok bence.O kadar para verileceğine en uygun fiyatlı seçenek değerlendirilmeli derim.
Fluans ise bana hareket eden bir frizbi,ufoya benzeyen bir vagonu anımsatıyor.
Gördüğüm göreceğim en berbat tasarım diyebilirim.Microsoftun vista'sı gibi bişi:
Adamlar ne küçümsüyorsunuz,şu kadar vista sattık deselerde kısa zaman içinde Win/7 çıkıverdi.Bir microsoft çalışanı da vista için zaman kaybı deyimini de kullandı.
Gelelim latitüd'e, öncelikle ismini beğenmedim,DELL marka laptop ismi.
Tipik reno çizgilerine sahip,bir de önceki açılan konuda da mercedes E den bile uzun olduğu yazılmıştı ki öyleyse,ben yazanın yalancısıyım,demek ki fransızlar orta-üst sınıftan boyutları anlıyorlar sonucuna varıyorum.Başka bir örneği de pejo 407 ve sitröen c4 sedan'dır.Boyut ne kadar büyürse diye başladıklarını düşünüyorum:)
Reno,bence pejo,sitröen gibi kompakt dediğim benim arabama göre ufak olan araçlarda başarılı.1,6hdi motorları çok başarılı,yakıt tasarrufu da cabası.Ama 407 ye de koyunca o motoru olmuyor ama-bir fanatik çıkıpta 2.0hdi de var demesin şimdi-Ben 1.6hdi motorunun kullanılmasını kastediyorum.
Neyse söylenecek çok şey var,onu da forum belirlesin,yeri gelirse söyleriz...