Bildiniz gibi bu sıralarda yeni doblo almaya niyetim var ama denemeden karar vermek istemedim bayiye gidip test edecektim ama öle kısa bir test yeterli olmayabilir dedim dayım geçen ay almıştı bende onun aracı hafta sonu istedim sağolun beni kırmadı şansıma yağmurlu bir gündü izmir için araç 1.3 multijet 90 bg en boş paketi 29000 bine mal olmuştu dayıma
aracın eksileri
kesinlikle 1.3 motor bu aracın hakkı değil
kapı açma kolları hiç estetik değil
müzik sistemi pek tatmin edici değil
fiyat biraz yüksek
aracın artıları
çok az yakıyor
konforu eski doblolara göre çok iyi (binek araç rahatlığını sağlıyor)
bu kasada park lamaları yok onun yerine kontakla beraber yanan gündüz farı var
esp ve cc opsiyonu var
resimlerde araç bayağı bir kirli eee ne yapalım bizim araçlar hep böyle bizde parayı kirli bir şekilde kazanıyoruz :hanz: siz hiç temiz bir inşaat gördünüzmü?
yakıt tüketimini 80 km sabit hızda 2.8 lere kadar düşürebildim daha düşük bir değer mümkün bile değil ortalama yakıt tükemimi ise yol bil. göre 5.2 idi ki çok sakin de kullandım acayip diplediğimde oldu son hız ise 175 km yeni doblo alınırmı derseniz eğer ama sadece ekonomi ise 1.3 dizel ama yok ben arada sırada gazlarım ama çokta yakmasın derseniz 1.6 dizel yok ben sürekli gazlarım ne yakarsa yaksın ama hakkını versin derseniz 2.0 dizel :hanz: bayağı dolu paketler bile mevcut tabi her sene vize hız sınırı farkı ve köprü kullanamam derdide cabası sanırım sırf şu her sene vize derdi yüzünden bu araçtan vazgeçecem
bir ip ucu vereyim gönlüm bir aslana yakın
neyse sizi resimlerle baş başa bırakayım