škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fabia 1.4 TDİ ambiante 2008 fiyat nasıl

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Öncelikle uzun bir aradan sonra herkese selam arkadaşlar ben 2008 model 1.4TDİ ambiante bir fabia buldum araçta boya darbe yok hatta çift renk ama sonradan kaplatılmış 42000 kmde aracı 23.200 tl gibi bir fiyata anlaştık ama şöyle bir teredüttüm oluştu yeni bir kampanya başlatılmış skodada 1.2 70 hp benzinli fabia ambianteyi 24.990 gibi bir fiyata veriyorlar sizce bu 1.4TDİ ambianteyi almak mantıklımı çok acil arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Skoda fabia 1.4 TDİ ambiante 2008 gök mavisi

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Özel seçimlik bir durum yoksa her zaman sıfır araba derim, hiçbir ikinci el araba sıfır gibi olamaz. Bütceniz sıfır için uygunsa sıfır alın kesinlikle derim, adı üstünde sıfır.

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;114342
Özel seçimlik bir durum yoksa her zaman sıfır araba derim, hiçbir ikinci el araba sıfır gibi olamaz. Bütceniz sıfır için uygunsa sıfır alın kesinlikle derim, adı üstünde sıfır.

ama şöyle bir durum var ambiante falan diyor ama işte metalik renk farkı yok arka cam otomatiği farkı gibi birsürü fark alıyorlar ve nerden baksan 28000 tlye geliyor 2010 model ve sattığın zaman ne kadarda zorlasan yapacağı 24-24-500
ama dizelin piyasası hep bu şekilde buna rağmen sıfır alınırmı

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
öncelikle düsünmen gereken, yılda kacbin km yol yaptığın, 10 binin altında yapıyosan kesinlike 1,2 benzinliyi al derim, hem vergi avantajı var hem sıfır,
cok km yapıyorum, ve azda olsa daha fazla güc isterim dersen tdi mükemmel makine bence,
tdi almadan önce önceki sahibinin nasıl kullandığını, servis bakımlarını cok iyi arastırman gerek,
dizelin benzinliye göre sesli calıstığınıda göz ardı etme derim,

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdi zaten bahsettiğiniz araçların biri benzinli biri dizel. İki alakasız motor bunlar, bakım ve parça masrafları arasında bile ciddi fark vardır. Ben sizin belirttiğiniz araçlara istinaden sıfırı alın dedim. Motor seçimine tam karar verin, fark etmez derseniz ben hiçbir artısına eksisine bakmam sıfır aracı alırım, bunu demek istedim. Sıfır araç her zaman başkadır. İhtiyaçlarınız nedir tam olarak onu belirleyin önce, yoksa kararsızlık yaşarsınız.

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
ya amacım tabiki dizel almaktı uzun bir zamandır araştıryorum ve ben yılda nerden bakılsa 15000 km yapıyorum dizel motor birazda güçlü ondan seçimi dizel yönündeydi ama sıfır araç kampanyasını duyunca bi kez bi kararsızlık içinde kaldım ondan tercübeli arkadaşlara danışmak istedim birde servise göterdik aracı düzenli servis bakımları yapılmış kaporta falan çok iyi durumda hatta sıfır gibi denilebilir hata boya cizik dahi yok

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: greghile;114371
...servise göterdik aracı düzenli servis bakımları yapılmış kaporta falan çok iyi durumda hatta sıfır gibi denilebilir hata boya cizik dahi yok
Eğer gerçekten bu durumda ise alınabilir. Tabii ki bir problemi olmadığına yüzde yüz eminseniz.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İkinci eldeki araç için; Araca baktırdınız sorunsuz + öncelik dizel düşünüyorsunuz + bütcenize uygun = o zaman tabi ki ikinci eldeki Fabia'yı alabilirsiniz. Gerçi olaya sadece yakış ekonomisinden bakarsak 1.2'de dizelden pek aşağı kalır yanı yoktur, eh bakım masrafıda çok daha uyguna çıkıyor o da ayrı mesele tabi. Daha önce belirttiğim gibi, çok özel ve gerekli bir durum yoksa ilk tercihim sıfır araç olur her zaman. Kalabalık aile + full bagaj ve uzun yol sık yapıyorsanız dizel daha tatmin eder yolda iki arabadan, tam tersi ise düşünmem bile, sıfır 1.2'i alırım açıkcası.

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;114376
Eğer gerçekten bu durumda ise alınabilir. Tabii ki bir problemi olmadığına yüzde yüz eminseniz.
servis bana sadece rot balans ayarı istiyor sağ arka cam düğmesi çalışımıyor ve yağ değişim zamanının geldiğini söyledi onun dışında kesinlikle hiç bir sorun yoktur dedi

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FF;114377
İkinci eldeki araç için; Araca baktırdınız sorunsuz + öncelik dizel düşünüyorsunuz + bütcenize uygun = o zaman tabi ki ikinci eldeki Fabia'yı alabilirsiniz. Gerçi olaya sadece yakış ekonomisinden bakarsak 1.2'de dizelden pek aşağı kalır yanı yoktur, eh bakım masrafıda çok daha uyguna çıkıyor o da ayrı mesele tabi. Daha önce belirttiğim gibi, çok özel ve gerekli bir durum yoksa ilk tercihim sıfır araç olur her zaman. Kalabalık aile + full bagaj ve uzun yol sık yapıyorsanız dizel daha tatmin eder yolda iki arabadan, tam tersi ise düşünmem bile, sıfır 1.2'i alırım açıkcası.
aslında sizin dediklerinizde çok mantıklı birde dizel bakımıyla benzinli bakımı arasında fark ne gerek süre olarak gerek fiyat olarak bir bilginiz varmı acaba daha önce dizel bir araç almadım hiç

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: greghile;114382
aslında sizin dediklerinizde çok mantıklı birde dizel bakımıyla benzinli bakımı arasında fark ne gerek süre olarak gerek fiyat olarak bir bilginiz varmı acaba daha önce dizel bir araç almadım hiç

Periyodik bakımda aklınıza ne gelirse herşeyi çok daha pahallı. Polen filtresi ve cam suyu fiyatı aynıdır o kadar :) Dizel teknik bir sorun açarsada benzinden gene çok pahallıya çıkıyor onarımı. Tanıdık bir servisiniz varsa biraz daha rahat edebilirsiniz lakin yoksa cüzdanınızı biraz daha yoran rakamlar olacaktır. 200 civarına benzinli helede 1.2'i çok rahatlıkla periyodik bakımdan çıkartabilirsiniz.

Çevrimdışı mayham85

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
araç ekspertizde sorunsuz çıkarsa gözü kapalı alınır. TDİ ile 1,2 1,4 benzinlileri pek muhattab tutmam ben açıkçası. arada ciddi ekonomi ve performans sürüş zevki farkı var.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı greghile

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mayham85;114393
araç ekspertizde sorunsuz çıkarsa gözü kapalı alınır. TDİ ile 1,2 1,4 benzinlileri pek muhattab tutmam ben açıkçası. arada ciddi ekonomi ve performans sürüş zevki farkı var.

evet zaten bu gün hayırlısıyla aracı aldım satışınıda artık bende sık sık burdayım demek :)

Çevrimdışı megamania

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
70-620 Passed
70-290 Passed
70-291 Passed
70-299 Passed MCSA
70-293 Pending