Akşam akşam çok moralim bozuldu 10 senedir taş gibi sapasağlam olan arabaya dikkatsiz bi öküzün vurması beni çok fena rahatsız etti sinirden içim içimi yiyyor doğrusu . .
1 saat önce düğünden dönerken Leventten köprüye giriyoruz 4. şeritten 3. şeride geçicez sinyal verip tam girdik o sırada öndeki araba durdu babamda durdu gel gör ki bu öküz tırcı artık neresiyle ilgileniyosa şöför kapısına girdi birde olay olduktan sonra arabadan inmemesi iyice kudurttu zorla indirdik tırdan ondan sonra nameler başladı yok abi körmedim bu tırın önü görünmüyo gel sen geç direksiyonada gör felan bizde safız adam orayı 3 tane ayna koymuş neresiyle bakıyosa artık böyle saf ayaklarına yatıyor
İşin kötüsü ablamda uyuyordu o sesle irkilince tırstı kardeşim desen oda rahatsız kazadan sonra 2 kez kustu felan her şey birbirine girdi babam desen stres yaptı tutana bile dolduramadı adamda tansiyonda var neyse öle böle hallettik Allah korudu doğrusu.
Allah kimseye kaza bela vermesin verilmiş sadakamız varmış. .
Bilgisi olan abilerimden bilgi almak istiyorum şidmdi tutanak tuttuk resimleri çektim onlar ne resim bişi çekmediler bundan sonra prosedür nasıl işliyor?
Bu hasara göre araba kaç günde servisten çıkar trafik sigortası bize yedek araba verirmi?
Bu hasar öyle çekiçle boyayla düzelir mi yoksa kapının değişmesi vs gerekiyormu?
Akşam akşam iyi stres yaptırdılar banada