Bu haftasonu kısmetse muayeneye giricek araç ve muayeneden sonra tatile gidiceğim için araca iyi bir bakım yapılsın istiyorum.hiçbir masrafdan kaçmıyorum gerekenleri ustaya sölicem yalnız arada unuttuklarım olabilir sizlerede bir danışmak istedim.
Gaziosmanpaşa Skoda servisi'ne gidiyorum ama bi ustamız var sağolsun benim öğrenci olduğumu bilir baskı balata kendini yeni yeni yemeye basladı götürdüm değiştir dedim.gerek yok bu seni götürür dedi.Para alması için elinden geleni yapan tamircilere inat adam işini yapıyor valla.
Yapılması gerekenleri söliyorum:
*Torpido iç temizliği (accayip tozlandı,saatlerin olduğu bölüm dahil kaloriferi açtığımda toz üflüyo o derece)
*Balans ve rot ayarım düzgün.
*Belirtmiştim zaten kampanaları temizlettircem.
*Tüm filtrelerin değişimi
*Otomatik jikle ve rolanti ayarı (sağolsun arada bedford gibi calısıyor
)
*Yağ değişimi
*Far ayarını servis yapıyormu bilmiyorum ama onlarıda yaptırmayı düşünüyorum.Sislere philips beyaz ampul takmayı düşünüyorum.Sorun cıkartırmı?
*şehir içi 350 krş yakıyo araç onuda kontrol ettircem sübap ayarı çok masraf cıkartırmı acaba?(Lpg yok)
*Bütün ışıklandırma çalışıyor.zaten titizlikle baktıkları onlar
Aracı 2012 girişinde satmayı düşünüyoruz kısmetse.o yüzden yeni kullanıcısı hiç masrafsız binsin istiyoruz.ömürlü bir bakım yani