Aracımın bana göre son eksiği de dün tamamlandı, SONY GTX-6040 4 kanal amfim geldi, dün başarıyla montajını yaptık :rock1:
Erhan abisinin arabasına girişti dün ben de yandan yandan amfi montajı yaptım, teknik bilgi ve desteğini esirgemeyen Aktokluk kardeşler Ltd.Şti'ye teşekkür ederim :hanz:

Aldığım jameson marka kablo seti beklediğimden çok daha kaliteli çıktı, ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

Kapı eşiklerindeki plastikleri söküp altındaki boşluktan kabloları ön toplu bir şekilde ön tarafa aldım.

Teyp'in de maşallahı var her çıkışı koymuş Sony

toplayıp yerine oturtmak bir dert

Uzun aramalar sonunda aküye çekilecek güç kablosunu geçirmek için en uygun boşluğu keşfettim.

Sökmüşken kabaca bi temizledik sileceğin alt kısmını da, baya bi çamur, yaprak, böcek toplanmış oraya.

Akünün kapağının ortasındaki kısıma tüp sigortayı monte edip güç kablosunu aküye monte ediyoruz, şase kablosu için de en uygun yer bagaj lambasının arkasındaki topraklama kablolarının bağlı olduğu vida.

Amfiden çektiğimiz ses kablolarını teyp'in çıkışlarına bağlayıp yerine yerleştiriyoruz.

Bagaja bugün sabitledim amfiyi o yüzden foto çekemedim bagajdaki halini.
Umarım amfi bağlamayı düşünen arkadaşlara fikir verebilmişimdir.
Tesisat şu şekilde oldu:
Teyp: Sony Mex-R1

Ön: Cadence Component ZC602

Arka: Pioneer TS-A6992S

Amfi: SONY XM-GTX6040

Sonuç:Baslar ve Tizler son derece temiz ve kaliteli, garibim Teyp ve hoparlörlere ne zamandır işkence etmişim, tesisat kendine geldi :rock2::kro::rock1: