0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fiyat güzel indirimden mi aldın:) gittiden ilan açsan daha 350-400 arası gider. hayırlı satışlar
Hayırlı Satışlar.Yanlız bir şeyi merak ettim yazılımı nası v50 ye yükselttiniz?ben ilk çıktığında almıştım 5800 ı yükselte yükselte v31 e kadar geldi ve yükselttikten sonrada navigasyon açılmadı.
Teşekkürler. Sürekli sitelerden güncel versiyonlarını takip ettim.Güncel versiyonu da çıkınca Nokia Software Updater dan yükledim.Telefonu ilk aldığımda V30 yüklüydü.Daha sonra Nokia Software Updater dan yükledim.V50 yi ise Telefon üzerinden Wireless ile bağlanarak yükledim.Kesinlikle telefon üzerinde Product Code ile oynamadım.Tamamen orjinal yüklemeler. PC Suite ten Ovi haritasını güncelleyebilirsiniz.Ya da telefon üzerinden ayarlardan Güncellemeleri denetleden Ovi haritasını bulunca ordan dan yükleyebilirisiniz.
bende teli 12.ayda aldım içinde şuan içinde v30 yazılım var.Telefondan internete bağlanıp güncel yazılımı arattiğımda güncel olarak gösteriyor.Bende nemesis ile kodu değiştirip update edeceğim boş bi vaktimde.Acaba siz kodu değiştirmeden nasıl yaptınız bu işi? :rolleyes:
bendede bu cihazdan var 3 ay kadar önce aldım. hangi yazılom olduğunu nasıl öğrenirim birde bu cihazlarda navi nasıl kullanılıyor kontör vs durumları?