0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim fabiada da süzgeç mevut ama kaput izolasyonu yok. adamlar donanımları istedikleri gibi ayarlıyorlar herhal...
kaput izalasyonu dizellerde standart diye biliyorum... benim ve ahmetin arabada var..
başka bi sıkıntı doğurmasın?:confused:
Ben 1 sene önce filan yapmıştım bu işlemi ..Rahatlıkla kullanıyorum hiçbir sorun yok,5 Dk'lık işlem.Aklında soru işareti kalanlar çekinmesinler Denk geldiğinde VW'den Off butonu alıp yerleştiricem ..
bende deiğer sitedeyke ngördüm ve uyguladım.yetkili servisin bile ağzı açık kaldı...
Ben bu uygulamayı yaklaşık 1 yıl önce yaptım hiç bir problemsiz kullanıyorum hala...
Süper bir uygulama bence...olan bir özelliği kullanılmaz halde sunmuş skoda...yalnız o kapağın üzerine -masraf yapmama adına- ''OFF'' yazısı konulabilir.Lambası da olmayıversin artık.
Önemli not:Basit bile olsa el becerisi isteyen bu işlem yapan kişinin sorumluluğundadır.Her zaman her konuda dikkatli ve özenli çalışalım. Bu konu yabancı ve yerli forumlar da işlendi.Basit ama önemli bir işlem.Ben öğrendiğim de çok sevinmiştim.Bilmeyen arkadaşlara yol göstermesi dileğiyle,gündeme getirdiğim bu konuyu kendi fotolarımla ve anlatımımla paylaşıyorum.Saygılarımla...--------------------------------------------------------------------Arkadaşlar bu konunun açılış paragrafının son kısmından alıntı yapmak gereği duydum.Klimatronic off tuşu yapma olayı Benim icat etttiğim bir durum değil,İcat dış kaynaklıdır (Octavia-Vrs.com da yayınlandı),daha sonra yerli forumlarda da bu konudan Amerikayı yeniden keşfetmiş gibi bahsedildi.Ben sadece bu forumda da bulunsun,arkadaşlar faydalansın düşüncesiyle aynen yukarıda ki cümlelerle alıntı olduğunu belirterek ama kendi çektiğim fotoları kullanarak konuyu açtım.Tüm bunlara rağmen yazılanları daha doğru düzgün okumadan bilmeden,başka bir forumda sanırım bilgi hırsızlığıyla itham edilmişim.Her türlü hırsızlıktan,haram lokmadan,kötülükden ve iftiradan Allah a sığınıyorum.ST ailesine saygıyla duyurulur.