Geçtiğimiz günlerde buluştuk.İnanın o zamandan beri foruma bile düzgünce girdiğim yok.Girdiğim zamanlarda ise fot.makinam evde olduğu için fotoğrafları eklemeyemedim.Bu bakımdan özür dilerim, zira Yunus fotoları bekliyordu sanıyorum.
Eskişehir'den Bursa istikametine doğru geleceğinin haberini almış ve önceden planımızı yapmıştık.Cuma akşamına doğru Yunus ile Heykel taraflarında buluştuk.Gerçi onunla telefon görüşmesi yaparken aynı anda araç kullandığımdan ötürü vede sanşsızlığım yüzünden TC Bursa Emniyet Teşkilatının dikkatli bir Trafik polisi beni gördü ve durdurdu.Ve ben hiç bişey diyemeden cezayı yazıp elime tutuşturdu.Haklıydı, ceza yazdırmama çabası içine girmedim.Başka bişey olsaydı falan yazdırmazdım ya neyse..:hhh:
Neyse Yunus'un aracını otoparka bırakıp, onu bu çileli Bursa trafiğinden uzaklaştırmak istedim.
Doooğru Seat club bursa forumunun yöneticilerinden (ismini unuttum ya
) bir abi ile Carrefour'da buluştuk.Sohbet muhabbet falan güzeldi de bizim düşük beygirli zavallı Roomi muhabbete pek bir fransız kaldı :++::++: Zira bahsedilen araçların en düşüğü 180 HP
800 beygire kadar olan Cupra'lar falan filan fena oldum
Heleki ufak bir Leon FR turu ile kendimi kaybettim.Roomi pek bir yavan geldi
Neyse maşallah anladığım kadarıyla seviyeli bir forumları var.Girip üye oldum ama mesaj yazmaya fırsatım olmadı hiç..
Bu arada Yunus'un 1.4 TSI Leon'uda nasıl gidiyor yav öyle
Atatürk caddesinde ilerken geride kalan Leon'a bakayım dedim dikizden.Baktım göremedim.Gözümü kapattım açtım arkamda beliriverdi
Gayet iyi kaçıyor.Açıkçası çok süper bir motor seçimi 1.4 TSI ..:ok: Şu motorla Roomi çok deli dehşet gider.Ve kesinlikle eminim çok ciddi tüketim değerleri elde edilebilir.Gerçi ESP'siz roomilerin hepside yoldan çıkabilir o performansta :++:
Yunus ve arkadaşı..
Yunus'un Seat leonunun koltuğuna geçip kısaca inceledim.Cidden çok başarılı bir araç.Koltukları falan müthiş.O koltukları görünce benim roominin koltukları minder gibi geldi
:haha::haha:
Detaylar falan güzel.Araç tam gençlere göre.Tasarım ve performansı ideal.Eskiden 1.6 MPI motorla çok yavan kalıyordu.O tasarıma göre çok kötü bir motora sahiplerdi.Şimdi ise 1.4 TSI ile gayet uyumlu olmuş.Aracın içi ve malzeme kalitesi gerçekten iyi.Genel dizayn olarak çok başarılı.Belki ben sadece ön far tasarımını sevmiyorum sanırım..Geriye kalan tüm tasarım öğeleri başarılı.Hıım bide teybi güzel çalıyor özellikli ama tasarımınıda çok tutmadım..Göstergeler falan çok başarılı.Leon'u yakından öyle incelememiştim.İyi oldu cidden beğendim..:ok: