Passat CC de önden süper, yandan süper ama arkasını beğenmiyorum tasarım olarak..
C5 i de Insignia'yı da kullanmamış biri olarak yorum yapıyorum
Tasarım, İç mekan ferahlığı ve sorunsuzluk olarak C5. Performans olarak Insignia ama hormonlu gibi duruyor Insignia hoşuma gitmiyor.. 2.0tdi dsg 170bg superb alırım Insignia alıcağıma.. Gerçi diceksiniz arada fiyat farkı var.. doğru..
Bu arada C-D sınıfı araçlarda yol tutuşu bu kadar çok problem yapan arkadaşlara sormak istiyorum..ama gerçekten meraktan. Hangi araçla yol tutamıyorsunuz ? 2010 model araçlardan bahsedelim?
Focus için hep süper yol tutar derler. Atıyorum octavia c5 ne zman kötü yol tutar? Araçlarınızda tüm virajlara uçarak falan mı giriyosunuz nedir? Ben de kuzu gibi araç kullanmam ama bir kez aracı kaydırdım o da eski a4 octimi.. esp si de yoktu kendim toparladım.. yani dana gibi girmiştim viraja dikkatsizlikten.. onun dışında ne a4ümde ne de yeni a5imde bir sıkıntı çekiyorum.
Focus nasıl iyi yol tutar mesela? Nasıl anlıyorsunuz? Makasa falan mı giriyosunuz? Ard arda direksiyon hareketlerine daha mı iyi tepki veriyor?
Cidden art niyetle veya kıllık olsun diye sormuyorum. c5 gibi insignia gibi araçların yol tutuşlarına şöyle böyle diyenler, araçları alıp fizik kurallarını mı zorluyorsunuz?