0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de ileride Verso yada Touran tarzı 7 kişi opsiyonlu bir araç almak istiyorum. Skoda da bu tür bir araç yok sanırım. Bunlardan birini alamazsam Roomster düşünüyorum. Ama arka koltuk alanı geniş olsun istiyorum. O yüzden tereddütüm var. 3 kişi rahat rahat oturabilir mi?
Arka koltukta 3 kişinin rahat oturması zor. Baş ve diz mesafesi mükemmel olsa da genişliği fazla olmayan, B-C sınıfı tabanlı bir MPV sonuçta. Tabii biraz da oturanlara bağlı.
Fabia'da 3 kişi yan yana rahat oturamazken Roomsterda bu durum biraz daha iyi.Tabi tavanın yüksekliğide psikolojik olarak insanı etkileyebilir ..
Abi mutlaka daha iyidir, hatta yeterlidir. Ama Verso, Touran gibi araçları inceleyen ve genişliği gözeten bir alıcının Roomster'da ciddi bir kayıp yaşayacağını hatırlatmak lazım. Yoksa bana göre Roomster fazlasıyla yeterli.:ok: Dediğim gibi, o iş biraz da oturana bakıyor sonuçta.:++:
Verso, Touran daha büyük sınıf araçlar, Roomster arka koltuğu o kadar rahat değil, 3 yetişkin için.
İlk tercihim Touran veya Verso ama olmazsa Roomster. Arka koltukların işlevselliği ve ferahlığı beni çekiyor. Hanıma gösterdim dün bir roomster, beğenmedi. Senin arabayı görmesi lazım. Bu arada satmayı düşünürsen ilk haberim olsun Gökhan.
Ahmet abi gibi 2 tane otursa kapasite dolar kanımca Yoksa elbette Touran'la kıyas götürmez bir gerçek...Orta koltuk rahat değil evet abi ama yinede kimseden rahatsızlık duymadım en azından myaileden
Ahmet abin gibi 3 kişi sığar Gökhanım merak etme sen ....