Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
GENEL
»
Paylaşım
»
F1'in yeni lastiği Pirelli
demir_01
·
5 ·
2395
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demir_01
O şimdi asker
Kahraman Üye
:
23 Haziran 2010, 17:21:03
F
IA bugün yaptığı açıklama ile Pirelli'nin 2011 yılından itibaren 3 sene boyunca Formula1'in yeni lastik tedarikçisi olacağını duyurdu.
Pirelli
Foto Galeri:
1
Bridgestone'un sopordan çekileceğini açıklamasının ardından Formula1'in yeni lastik tedarikçisi olmak için
yarışa
giren firmalar arasında Pirelli en
güçlüsü
olarak görülüyordu.
Açıklamada Pirelli ile yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu ve bu süre içerisinde FOrmula1'de tek lastik tedarikçisinin Pireeli olacağı söylendi.
Pirelli'nin 1950 yılından bu yana devan eden sezonlarda toplam 44 yarış zaferi ile önemli bir yeri bulunuyor. Firmanın lastiklerinin kullanıldığı son F1 sezonu 1991 yılındaydı.
burda benim merak ettiğim bridgestone ve michelin f1 yol lastiklerinde çok fazla gelişim kaydettiler.
soru:sizce pirellide bu durumdan kendisine pay çıkarabilir mi?
IceMaN70
Ziyaretçi
Cevap: F1'in yeni lastiği Pirelli
Yanıtla #1 :
24 Haziran 2010, 00:03:36
Kesinlikle arge olarak formula 1 tartışılmaz bir yer.Geçen sezon geliştirilen kers yakında günlük otomobillerimizde olacak hatta porsche ve williams bunun için uğraşıyor.Yeni lastik hayırlı olsun ama her zaman formula 1 de 2 lastik üreticisinden yanayım ama olmadı
michelin bridgestone kapışması her zaman çok zevkli oluyordu
turker
TDI
Kahraman Üye
Yanıtla #2 :
24 Haziran 2010, 00:09:51
Ben de sonucu merakla bekliyorum. Bildiğim kadarıyla Pirelli WRC'ye lastik sağlıyor. F1'de bocalama olur mu görmek lazım...
hakanerdogan
Ziyaretçi
Yanıtla #3 :
24 Haziran 2010, 11:05:34
Dayiyacan tedarikci diye Marangoni'yi o zaman gor bak nasi cikiyor F1'in zevki
Saka bir yana bende lastik olarak Pirelli Cinturato'ya baya sardirdim, cok guzel verileri var, hayirlisi olsun F1 icin...
IceMaN70
Ziyaretçi
Yanıtla #4 :
25 Haziran 2010, 09:54:02
Bu arada hayırlı olsun Pirelli Formula 1 lastiklerini izmit'deki fabrikasında üretecekmiş
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
GENEL
»
Paylaşım
»
Search
Kullanıcı Adı