1967 jawa 250 lik,(iki zamanlı motordu ---bilmeyenler için yağla benzin karıştırılırdı--mahelleye girdiğim zaman herkes içeri kaçardı egsozdan çıkan dumanı yememek için...)
1967 vw, ( sileceği tamir ederken başka bir kablo kopardı.....)
1974 vw,big 67 den sonra mercedes gibi gelmişti,,, iyi benzin yakardı)
1972 orjinal reno 12,( adamı dondurudu-çorum kaloriferi yoktu)
1984 reno gts ( ön camlar otomatik- akslar sürekli yağ kaçırırdı-renonun en lüksüydü)
1989 şahin göğüsten,çakma 4 vitesli ( renolardan sonra süper konfor ve sıcacık...beni hiç üzmedi)
1994 citroen olcit ( çok baba bir arabaydı,4 defa tatile gittim hem degece yolculuğu yaparak,, ----Antalya'nın sıcağında bile yolda bırakmadı,,,yağlı soğutma tipi radyotör vardı sulu değildi soğuk hava da çalışmadığı zaman , bijon anahtarını öndeki deliğe sokarak elimizle çevirip, çalışırdı..rampa çıkarken bir ihtiyaç için mola verdiğin zaman hapı yuttun demektir... benzin otomatiği soğuyuna kadar zorunlu beklerdim..--.Aldığım gün dökülüyordu.. bakımdan hemen sonra lastiklere param kalmamıştı,,kabak lastiklerle izmir'e tatile gittim, satın aldığım galerici dahil, yakınlarım,, dönüşümü dört gözle beklediler....),
2004 palio ( sıfırdan farksızdı klimasız ve 1,2 8 v olduğu için sattım... hiç üzmedi),
2009 1,4 roomster (sıfır.. ne olduğunu sizler biliyorsunuz...),
kazasız günler...