Arkadaşlar OPET 'i tebrik ediyorum yıkama işini gerçekten çok iyi ilerletti ve çok özenli bir şekilde yıkama işlemi yapılıyor , Balıkesir OPET'de 2 çeşit yıkama var biri otomatik yıkama diğeri normal yıkama , Otomatik yıkama ya girmeden önce araç durulanıyor köpük sıkılıyor ve makineye öyle giriyor ve böylece araç direk kuru kuru fırçalara maruz kalmıyor
1 TL bu uygulama , Normal yıkama ise araca önce köpük sıkılıyor ve su ile durulanıyor bu işlem 2 kere yapılıyor ve araç çıktığında 1 damla kir kalmıyor tabi yaz aylarındayız araç yüzeyleri kirli olmuyor ama yine çok hoşuma gitti bu da 2 TL
Sonra aracı köşeye çekip 1 TL 'ye içini süpürdüm VRC ile içini temizledim , Water Magnet ile kuruladım son olarak Lastiklere Endurance sürdüm pırıl pırıl oldu
OPET aynı zamanda bazı şehirlerde 1 TL makineye atıp 5 DK civarı yıkama verebiliyor bu da güzel bir uygulama İstanbulda olsaydı basınçlı yıkama makinesi almazdım
Bu arada ik defa Endurance kullandım bir lastiğe Endurance sürdüm diğerine TW sürdüm ve fark inanımaz resimleri İStanbul'a gidince eklenicek