Davşanla oralarda gezse hapse atarlar "yakıt yakmıyo bedava geziyo" diye.:rm::hanz:
Dun gece David'in 350 V8 Suburban'iyla geliyoz, sordu senin araban kac motor diye, 1.4 dedim anlamadi 86 cu in dedim adam tam 7 dakika guldu, gidiyo mu falan dedi
Ben dedim onun turbosu var :hih:
Benim turboya ihtiyacim yok dedi isiklarda durduk, ben V8'e samimi olmaksizin camur atiyorum yok hava kirlenir cok yakar hemde uzun yolda horul horul basin agrir diyorum.
Olur mu lan gucun sesi o kizlar bayiliyo dedi, yesil yandi koydu yere pedali, aman Jesus kirayst damn sh.t! Bende kapildim ruzgarina takir takir piston vuruslari aliyordum hic siralama gecikmesiz
Bizde biri inecek biri cikacak ole patirtlatacak, bunda siralama gecikmasi yok biri bitmeden oburu patliyor vuhuu deli bisey ya
Valla TR ye donunce napacam ben David V8'e alistirdi beni bide hirconun cihaz karburatorlu ya
Dedim hoca buna kac saydin' 2000 dolar demesiyle yerlere serildim
Uzerinede brand new bir TH-350 sanziman cakmis ki cihaz testere gibi
Kamerayi goturdugum bi gun isteyivereyim gok gurultusunu :p
Dedim gac yakiyo' 15 mpg si var dedi, yani bizim hesaptan gidersek 100 km de 16 litre civari bisi yakiyor fena degil.
Zira dusundum hakkaten yakmaz 1000 devri gecmiyon ki, gecemiyon gecince yer sallanmaya basliyor