aradan biraz zaman geçti ama hayırlısı ile dün Adana Skoda Bayi Özgen otodan 2008 FSi yi verip 2011 beyaz TDİ CR oktaviayı aldık.
nasip yine burası imiş, önce bunları aradık Antalyadan alın dediler, sonra Urfa bayisini aradık aracı opsiyonladık ama kredi geciktiği için araba satıldı.
sağ olsun Urfa bayisi de gerçekten esnaf adammış, telefonla irtibat kurmamıza yüz yüze hiç görüşmememize rağmen rağmen arabayı bizim için bir hafta arabayı bekletti.
kredi gecikince biz, daha fazla mağdur olma arkadaş arabayı sat ısrarımızdan sonra sattı.
hala arada bir görüşüyoruz.
kredi işi halloldu, urfa bayisinin elinde araba yok. bir de Adanayı arayalım dedik, telefona sekreter değil de patron çıkınca tabi sekreter gibi Antalyadan alın falan demedi ve sağolsun Mustafa bey çok yardımcı oldu.
telefonla görüşüldü karşılıklı güven üzerine bizim arabayı görmeden ve bizim söylediklerimize güvenerek pazarlık bitti. bütün işler halloldu ve dün akşam üzeri eskiyi teslim edip yeni arabayı teslim alıp Alanyaya döndü arkadaşlar.
söz verdikleri gibi hediye olarak motor koruma, koltuk koruma, ecza çantası, kauçuk paspas vermişler.
Adana Skoda bayisinden Mustafa bey'e hem fiyat konusunda hem de her konuda gösterdiği esnaflık, ve yakın ilgi için çok teşekkür ediyorum.
kaç tane araba aldığımız, sammiyetimizin olduğu, Antalya bayisinden ne Urfa ne de Adana bayisinin yarısı kadar ilgi görmedik.
aynı şartlarda takas için Urfa bayisinin 19.500 lira istediği, Adana bayisine 20.000 lira üste verdiğimiz araba için Antalya bayisi 24.000 lira istedi. bayi satış müdürü arkadaşların araya girmesi üzerine lütfettiler 23.000 liraya indiler.
daha bir ay önce diğer arkadaşa Antalya bayisinden elindeki oktaviayı verip 60.000 liraya 2010 sıfır 1.4 TSİ Süperb almıştık.
arkadaşların Adana-Alanya arasındaki yaklaşık 500 km.lik gece yolculuğu sonrası ilk izlenimlerini sordum, abi araba senin anlatığından falan daha süper otobanda bir anlık denedim 3. vites 160 km. yaptım araba banamısın demedi, gaza bastınmı koltuğa yapıştırıyor diyor.
yaklaşık 500 km. yolun tamamı 2 kişi klima açık tahminen 200 km.si sürekli virajlı yol araba 4.vitesi zor görüyor; kalanı otoban ve otoyol son sürat kulanmışlar yarım depo mazot yakmış. Tamamen boş depoyu 160 liraya doldurmuşlar.
arabaya adeta aşık oldun diyor arkadaş.
başta Demir olmak üzere ilgilenen ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.